Tarvitseeko Arris VIP 4302W Telia TV -kanavapaketin tilausta toimiakseen normi-TV:nä


Osaako joku sanoa?

Edit IlariJR: otsikkoa hieman muokattu.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @Blade987 ja tervetuloa Telian yhteisöön!


 


Jos et ole tilannut mitään maksukanavia ja tallennuspalvelua digiboksille niin sisältö on aika niukka. Jos tilaat digiboksille tallennuspalvelun niin näet normikanavat Telia TV:ssä boksilla.


https://www.telia.fi/asiakastuki/tv-ja-viihde/telia-tv-digiboksi-laajakaistalla/tallennuspalvelu 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +4

Käytännössä tarvitsee. Voisi jonkun mielestä täyttää huijauksen tunnusmerkit vuokraamalla ensimmäinen Telian digiboksi ilman tallennusta. Ei todellisuudessa näe kuin muutaman vapaan kanavan. Ei todellakaan samaa määrää, jonka saa antennista. Hölmö TV-käyttäjä oletti, että tottahan samat vapaat kanavat näet digiboksilla kuin antennilla. Ei todellakaan.

 

Kaikki alkoi purkaantua, kun Digitan ja DNA alkoivat sähläämään yhdessä Ylen hallintoneuvoston kanssa samalla tuhoten VHF:n. Virkamiehet liikenneministeriössä vain hymistelee ymmärtämättä minkä kaaoksen aiheuttivat. 1.4 ko. pila laukeaa lopullisesti monen talouden silmille. Siihen varautumalla surkean Digitan signaalin korvaajaksi hommasin digiboksin "antennin" korvaajaksi. Ei todellakaan riitä.

 

Toki kai silloin, jos olisi useampi digiboksi samassa taloudessa niin lisäboksit voivat olla ilman muita paketteja ? Ainakin luulisi.

 

Kaikkinensa ko. Digiboksi ja iptv paketointi on hämmentävä. Yhteistä on termi Telia IPTV, mutta sisällä onkin liian monta variaatiota. Vanhaa ja uutta tekniikkaa saman "myyntituotteen" sisällä.

Oma yhteenvetoni tuotteista osana digiboksin ongelmia, kohta IPTV/AIPTV

 

 

 

 

 

Vastaa