Teksti Tv

  • 8 March 2016
  • 8 kommenttia
  • 56 katselukertaa

Hei

Minulta katosi tekstitvn muut vaihtoehdot paitsi Sub ja Avan teksti tv:n. Siis teksti tv listassa näkyy vain nuo kaksi ja muut kuten Yle puuttuu. Digiboksi vaihtui, mutta luulen että nuo katosivat muutama päivä sen jälkeen. Seuraan teksti tvstä urheilutulosten kehittymistä telkkaria katsoessa, joten olisi kiva saada ylen tekstitv toimimaan.


8 kommenttia

Onkos kyse nyt Viihteen digiboksista vai ihan kaapeli-TV laitteesta? Sain tässä Viihteen testattua ja kaikki teksti-tv:t näyttäisi tulevan listaan ja aukenevan. Ihan ensimmäisenä voisi koittaa vaikka irrottaa boksista virtajohdon hetkeksi ja jos sillä ei tule näkyviin, niin seuraavan voisi tehdä laitteelle tehdasasetusten palautuksen.

Viihteen digiboksi, Arris vip2853. Tähän ei tule kuin tosiaan sub ja ava tekstitvt. Virrat olen kokellut ottaa pois, tehdasasetusten palautus on vielä kokeilematta.

 

Edit

Öö, mitä mahdat tarkoittaa tehdasasetusten palautuksella, digiboksista ei tuolla nimellä löydy toimintoa.  Järjestelmän uudelleen käynnistys boksin kautta on kokeiltu, ihan ensimmäisenä toimenpiteenä kuten virtapiuhan irrotuskin. Mutta ei muutosta tekstitv listassa.

Voit resetoida eli palauttaa tehdasasetukset sivuiltamme löytyvän ohjeen avulla. Löytyy kohdasta "Digiboksin resetoiminen". Auttaisiko tämä?

Tuo auttoi, tekstitv valikoima palasi ennalleen. Kiitos paljon avusta.

 

Marko

Ilakoin liian aikaisin, ongelma muuttui haasteellisemmaksi.

Koko txt-tv valikoima on käytössä kun kanavalista on oletusmuodossaan, eli kaikki kanavat listalla. Kun teen oman kanavalistan, tekstitv valikoimasta on listalla vain sub ja ava. Mielenkiintoinen ilmiö. Onko ideoita, mistä moinen voi johtua?

Se on hieno ominaisuus. Ne txt-tv:t mitä haluat käyttöön, pitää olla yksi sd-tason kanava listassa.

Joo, huomasin tuon saman. Oli pelkät HD kanavat listassa Ylen, MTV3 ja Nelosen kanavista ja niiden teksti-tv:t ei näy listauksessa. En nyt ole ihan varma ominaisuuden hienoudesta, mutta ominaisuus kumminkin.

Sarkasmitutka päälle 🙂

Vastaa