Tekstitys ei toimi suomen kielellä mobiililaitteessani historia kanavalla

  • 18 January 2016
  • 5 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Mobiililaitteeni on Sonyn Experia 3. Tietokoneella kun katsoo vastaavaa kanavaa, voi valita suomenkielisen tekstityksen. Lisäksi ärsyttävää on, kun kuuntelee tätä historia kanavan nauhoituksia kirjastosta, niin puhe toistuu aina monta kertaa samana ja myös sitten tekstikin.En ole tavannut muilla kanavilla vastaavaa ongelmaa.   


5 kommenttia

Tervetuloa Klaaniin  !

 

Millä historia kanavalla tätä vikaa on nyt ollut? Ihan History channel vai Viasat history? Jos toisella laitteella näin selkeästi puuttuu yksi tekstityskieli niin suosittelen tekemään tästä vikailmoituksen. Onnistuu esim. suoraan Omien sivujen kautta.

 

En myöskään muista, että olisi tullut itselleni vastaan tuollaista vikaa tallenteissa. Kannattaa siitäkin mainita vikailmoituksessa. Ehdottoman tärkeää näissä on aina, että saadaan vikailmoitukseen myös tarkat esimerkit ohjelmista missä kyseistä ongelmaa on ja vaikka päivämäärä ja kellonaika milloin on katsonut ohjelmaa. Tuntuu ehkä pieniltä asioilta, mutta helpottaa täällä meidän päässä selvitystä todella paljon. :)

Minulla on tuo Surf paketti, ja se historia kanava on siellä. Olen myös tästä samasta asiasta tehnyt puhelimitse vikailmoituksen, ja siellä vastaajana oleva kaveri kokeili samaa asiaa IPadilla:aan vai mikä se on se puhelin ja totesi saman asian. Asia ei kuitenkaan ole korjaantunut. Lisäksi tuo saman asian toistaminen (tietysti englannin kielellä) häiritsee sitä katsottaessa. Tämä asia tapahtuu myös tietokoneella katsottaessa. Nämä esiintyvät nimenomaan kun katson tallenteita, harvoin katson suoria, joten niistä en ole varma. Tietokoineella pystyy valitsemaan teksityskielen suomi, mutta usein kuitenkin teksti häviää ja jää pois tai tulee ruotsiksi. Ensin pitää aina valita ruotsin kieli tekstiksi ja sitten vasta onnistuu valita suomen kieli. Älypuhelimella ei ole mahdollista valita suomen kieltä tekstiksi. Muista surf paketin kanavista en ole varma kun katselen niitä hyvin harvoin. 

Se saman asian toistuminen ohjelman henkilöitten puhuessa on korjaantunut, mutta edelleen tekstitys ei toimi älypuhelimellani. Tänään muuten totesin saman asian Tcm kanavalla, ettei vanhojen elokuvien tekstitys toimi suomeksi, vaikka se mahdollisuus on. Tietokoneen kautta kun katsoo, niin toimii.

Hyvä että olet ollut yhteydessä tuosta. Asia on varmasti edelleenkin selvityksessä ja saat kuittauksen kun vika on korjattu. TCM:n tekstitysongelma on myös tiedossa ja selvityksessä parhaillaan. Toivottavasti molemmat ongelmat saataisiin nyt kuntoon mahdollisimman pian.

Nyt jotenkiin toimii, mutta ei pysy mukana. Tämä sama asia näkkyy olevan kaikilla kanavilla ongelmana. Toimii myös huonosti mobiililaitteessani. Kuitenkin parannusta on tapahtunut. Aiemmin ei toiminut mobiililaitteessani.

Vastaa