Telia TV app windows 10 - tekstitys puuttuu


Kun katson Arris netti-digiboxilta Ylen tallennettua ohjelmaa (esim. Enoni on toista maata 21.06.2018), näkyy siellä tekstitys aivan normaalisti. Mutta kun menen Telia TV appiin Win 10:ssä ja avaan siellä saman ohjelman tallennuksen, tekstitystä ei tule. Tilin asetuksissa on "Suomi" valittu tekstitykseksi ja ohjelman edetessä oikeassa alalaidassa oleva tekstityksen valinta on myös "Suomi". Missä vika?


3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Oletko kokeillut palvelua useammalla tietokoneella vai yhdellä ainoastaan? Onko sinulla mahdollista testata toisella koneella? Myös kokonaan toisella laitteella testaaminen olisi hyödyllistä esim. puhelimella tai tabletilla sovelluksella. Onko ongelmaa muissa ohjelmissa vai ainoastaan tuossa mainitsemassasi?

Hei! Näyttäisi tilanne seuraavalta. Huawei Honor puhelimella Telia TV-sovelluksessa tallennetun ohjelman tekstitys on normaali ja kun siirrät janalla aikaa eteenpäin, niin tekstityskin alkaa heti uudesta kohdasta. Tämä sama on myös Samsungin tabletilla. Mutta Win10 Telia TV-sovelluksessa ellei aloita ohjelmaa alusta, niin hypättäessä johonkin kohtaan, kestää noin minuutin, kunnes tekstitys tulee näkyviin. Kielestä riippuen aiheuttaa enemmän tai vähemmän harmia. Eli ei siis välttämättä vika, mutta viive on aika pitkä.

Hei @kamatti! Suosittelen tuossa tilanteessa uudelleen asentamaan tuon sovelluksen, ja jos tuossa vika jatkuu niin olemaan tästä Häiriöilmoituksiin. He tekevät vikailmoituksen tutkintaan asiasta.

Vastaa