Telia Play digiboksin uusi rauta DV8919 – kysy ja kommentoi täällä **ketju on lukittu kommenteilta**


Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

21184iA28A019B0D7B519F.jpg

Muokkaus 24.1.2024

Keskustelu on lukittu uusilta kommenteilta ja kysymyksiltä. Jos asiasi on kesken niin avaathan uuden aiheen, kiitos :)

Miksi keskustelu on lukittu? Lue täältä lisää.

 

Telia Play digiboksi uudistui. Nykyiset Arris-digiboksit säilyvät edelleen käytössä ja niidenkin kehitys jatkuu, mutta uusinta uutta on nyt boksi, joka kulkee lempinimellä DV8919.

DV8919 on Android TV -käyttöjärjestelmään pohjautuva digiboksi. Android-alusta mahdollistaa uudenlaisia ominaisuuksia ja aiempaa yhtenäisemmän käyttökokemuksen digiboksin, sovelluksen ja tv.telia.fi:n välillä.

 

Mitä uutta DV8919 tarjoaa käytännössä?

 

  • Sovelluksia! Digiboksille on esiasennettu useita suosikkisovelluksia, kuten Yle Areena, C More, MTV, Netflix, Youtube… Lisäksi digiboksille voi ladata Google Play Kaupasta lisää haluamiaan sovelluksia Google-tilin avulla.
  • Laaja kattaus katsottavaa: Kanavapaketeista löytyy samat vaihtoehdot kuin Telia Play digiboksi -palvelusta, esimerkiksi C Moren suositut kanavapaketit. Näet kaikki saatavilla olevat kanavapaketit kanavakartasta.
  • Uusi käyttöliittymä
  • Uusi pienempi kaukosäädin. Kaukosäätimessä on painike myös Google Assistant -ääniohjaukselle. Google Assistant ei tue Suomea, mutta sitä voi hyödyntää englanniksi. Äänikomentojen ystäville toiminnallisuus on varmasti hyödyllinen.
  • Digiboksi on todella pieni, vain 12 cm x 12 cm x 2,5 cm. Koska kaukosäädin toimii bluetoothilla niin voit halutessasi laittaa boxin kaappiin piiloon. Tai pitää sen esillä, mielestämme se on kyllä makeen näköinen boxi!
  • Vanhat Arris-maailmasta tutut ominaisuudet ovat tietenkin myös mukana, esimerkkeinä mainittakoon elokuvien vuokraus ja tallennuspalvelu.
  • Olette toivoneet, että tallenteita voisi selailla listanäkymässä ja tässä boxissa se on mahdollista 😉

 

Lisää uuden boxin ominaisuuksista

 

Rauta, käyttöjärjestelmä, sovellukset ja päivitykset

 

  • Prosessori, muisti ja Flash: Quad-core Cortex-A55 24000+ DMIPS, 3G RAM, 16G Flash 
  • Voit yhdistää digiboksin nettiin joko verkkokaapelilla tai wlanin avulla langattomasti. Boksi on Wi-Fi 6 sertifioitu.
  • Digiboksi tukee Dolby Soundia ja se ei tue Dolby Atmosta. Jos katseltavan ohjelman oletusääni kuitenkin on Dolby Atmos -ääni, ohjelman pitäisi automaattisesti kuulua vaihtoehtoisella ääniraidalla. Ohjelmasta/sovelluksesta riippuen tätä vaihtoehtoa ei kuitenkaan aina ole tarjolla.  
  • Digiboksi tukee HDMI-CEC-ominaisuutta ja digiboksin asetuksista saat sen halutessasi pois/päälle.
  • Digiboksin käyttöjärjestelmänä toimii Androidin versio 10 ja päivitämme sen uusiin versioihin tulevaisuudessa aina tarpeen mukaan 
    • Androidin turvapäivitykset tulevat boksille laiteohjelmistopäivityksien yhteydessä ja muut turvapäivitykset Telia TV:n päivitysten yhteydessä.
    • Android-käyttöjärjestelmän, Telia TV:n ja esiasennettujen sovellusten päivittäminen tapahtuu automaattisesti, eikä sinun tarvitse olla kirjautunut digiboksille Google-tilillä päivitysten saamiseksi.
    • Jos ohjelmisto- tai sovelluspäivitykset eivät jostain syystä toimisi, voit etsiä päivityksiä Asetukset-valikon kautta.
  •  Google-tili:
    • Voit käyttää Telia TV:tä sekä boksin esiasennettuja sovelluksia ilman, että kirjaudut digiboksille Google-tiliäsi käyttäen. 
    • Jos haluat ladata boksille myös muita sovelluksia Google Play -kaupasta, sinun pitää kirjautua Google-tiliäsi käyttäen tai rekisteröityä Google-käyttäjäksi. Google Play -kaupasta ladatut sovellukset päivittyvät asetustesi mukaisesti, joten suosittelen, että laitat sovellusten automaattiset päivitykset päälle. Näin sinun ei tarvitse erikseen hakea päivityksiä, vaan boksissa on aina automaattisesti sovellusten uusimmat versiot.

 

 

Kuvanlaatu

 

  • Muistathan, että kuvalaatu riippuu digiboksin lisäksi televisiosi ominaisuuksista sekä käyttämäsi netistä ja sen nopeudesta.
    • Telkkarin pitää olla HD/UHD-yhteensopiva.
    • Tarvitset noin 7mbit/s-nopeudella toimivan netin HD-kanavien toistoa varten. Paras saatavilla oleva kuvanlaatu edellyttää noin 15mbit/s tai suurempaa nopeutta. 
    • UHD-kanavien toistoon tarvitset noin 18mbit/s-nopeuden, mutta nopeutta olisi hyvä olla 25mbit/s tai enemmän.
    • Jos netin nopeus vaihtelee, myös ohjelman kuvanlaatu vaihtelee. Tämä koskee erityisesti mobiilitekniikalla (4G, 5G) toteutettuja yhteyksiä, joissa nopeuden vaihtelut ovat tyypillisiä. 
  • Sovelluksissa, esimerkiksi suoratoistopalveluissa kuten Netflix ja C More, kuvanlaatu riippuu boksin, netin ja telkkarin ominaisuuksien lisäksi myös sovelluksen itsensä tarjoamasta kuvanlaadusta.

  • Perustelevisiokanavista lähes kaikki kanavat ovat HD-laatua (720p50, jotkin kanavat 1080p50). Kanavakartoissamme ei ole HD-merkintää peruskanavien kohdalla. 

  • Kaikilla kanavilla ei ole tarjolla HD-laatua, joten nämä näkyvät matalampilaatuisina käytetystä tekniikasta riippumatta:  
    • Peruskanavista TV7, TV7 Himlen ja France 24 eivät ole HD-laatuisia  
    • Maksukanavista jotkin lastenkanavista, SF-kanalen, V-Film Family, V Sport live 1-5, Venäjän kanavat, MTV00, BBC World, CNN ja Al Jazeera eivät ole HD-laatuisia 
  • Liiga UHD on tällä hetkellä ainoa tarjolla oleva UHD-kanavamme.
  • Antennitelkkariin verrattuna uuden digiboksin peruskanavien kuvanlaatu on suunnilleen samaa kuin antenniverkon HD-laatu, ja parempaa kuin antenniverkon SD-laatu.  
  • Kaapeli-TV- ja Telia TV digiboksi laajakaistalla -palveluihin verrattuna kuvanlaatu on heikompaa. Näissä palveluissa resoluutio on 1080i50, mutta tätä lomitettua kuvaa Telia TV digiboksi -palvelu ei tue.  
  • DV8919:n ja Arris 5305:n kuvanlaatu on sama. Kuvanlaatu riippuu palvelusta, kuten yllä mainitsin.  

 

 

Löydät tietoa tämän digiboksin ohjelmistopäivityksistä täältä.

Kerro mikä sinun mielestäsi kuulostaa parhaalta ominaisuudelta, ja mitä haluaisit nähdä DV8919-boksilla seuraavaksi?


Aihe on suljettu kommenteilta.

1056 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

@Mija007  kirjoitti:

Ei niitä vanhoja digibokseja enää päivitetä. Yritin tänään tilata cmoren mm-kisoja televisioon ja ihmettelin kun tilaus meni läpi mutta kanavat ei vain ilmestyneet. Sain vastaukseksi ettei vanhaa pyöreää boksia enää päivitetä ja sille ei myöskään enää saa kanavapaketteja.


 




Erikoista, että näinkin virheellistä tietoa olet saanut. Päivitämme ja ylläpidämme kyllä koko palvelulaitekantaa ja nämä pyöreät Arris-boksit kuuluvat kyllä nykyisiin palvelulaitteisiin. Vanhempia, neliskanttisia VIP-bokseja vaihdamme nykyään veloituksetta pyöreisiin Arris-bokseihin. 


 


CMore -sovellus löytyy Arris-bokseilta ja CMoren maksukanavia asiakas pystyy myös katsomaan boksin TV-valikosta. Onkohan tässä mennyt asiakaspalvelijalla keskenään sekaisin CMore suoratoistopalvelu ja boksille tilattava kanavapaketti.


 


Tässä kohtaa olisi tärkeää varmistaa että kanavapakettitilaus on valmistunut ja että se on kohdistunut oikealle tunnukselle. Kannattaa myös käynnistää digiboksi uudelleen käyttämällä virtajohtoa irti. 

On tää kiva, kun ei enää pysty kanavasurffaamaan vaan ilmoittelee hyvin monella kanavalla, että ohjelma on katsottavissa tallenteena-->tallenna ja katso. Oikein kätevää.... ?    ja koskas tämä alkaa toimimaan samalla tavalla kuin arris, että voi aloittaa ohjelman alusta OK:ta painamalla. Aika raakile koko boksi.

 

Voi olla, että tämä boksi lähtee kuikkaan samalla kun saan toisen operaattorin valokuidun kesän aikana...

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +11

@MIKKOE85  kirjoitti:

On tää kiva, kun ei enää pysty kanavasurffaamaan vaan ilmoittelee hyvin monella kanavalla, että ohjelma on katsottavissa tallenteena-->tallenna ja katso. Oikein kätevää.... ?    ja koskas tämä alkaa toimimaan samalla tavalla kuin arris, että voi aloittaa ohjelman alusta OK:ta painamalla. Aika raakile koko boksi.


 


Voi olla, että tämä boksi lähtee kuikkaan samalla kun saan toisen operaattorin valokuidun kesän aikana...




Jos on käytössä Telian (mobiili)laajakaista, niin esim. MTV3:n katsominen ilman tallennuspalvelua on mahdollista. Muilla operaattoreilla ei. Jos Telian laajakaistalla ei näy kanavat "suoraan", niin sitten Asetukset/Järjestelmän asetukset/Laitteen asetukset/Käynnistä uudelleen.


 


Edit HannaMarikaL: Korjattu lainausta


 


 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Itse olen erittäin tyytyväinen tähän uuteen Telia tv digiboksiin. Ihmettelen vain kahta asiaa: Miksi Tallennukset- valikossa ei ole nähtävillä katselussa olevia tallenteita omassa "Jatka katsomista"- listassa? Näin kuitenkin on sitten puhelimella tai selaimella katsottaessa, miksi sama ei ole digiboksilla? Ja toinen: Miksi Amazon Prime Video- palvelu ei ole saatavilla digiboksille? Onko tulossa?

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

@Kaktuspallo  kirjoitti:

@Tomppa_1  kirjoitti:

Telia myy yhdistelmäpakettia Telia TV digiboksi + Tallennuspalvelu + Telia Liigapassi + C More Total. Näkyvätkö Liiga- ja C More-kanavat kanavalistassa, vai katsotaanko niitä C More-sovelluksella ?


 

Itselläni on nuo plus Vsport. Ainakin liiga ja ja MAXit näkyy kanavalistassa.

Ongelma on kun haluan vaihtaa YLE1:ltä Liiga UHD-kanavalle (valikon ensimmäinen ja viimeinen) niin 'pikavalikossa' vaaditaan noin 60 napinpainallusta tai päävalikon kautta noin 25 napinpainallusta siirtymiseen. Kanavalista ei mene ympäri.

Kaukosäätimessä kun haluan painaa 'Ok' nappulaa niin käytännössä painan aina kolmea eri näppäinta. Tämä toki ratkeaa yleiskaukosäätimellä.

Liiga (ja lähes kaikki muukin tulee steroana), oliko näin aikaisemmin?



Jos pidät kanavanappia (CH) alas painettuna niin kanavat rullaa eteenpäin, näin pääsee kanavalta toiselle yhdellä pitkällä painasulla. Toivottavasti tuo ohjelmaopas päivittyy nopeasti siihen parempaan versioon.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +11

@MIKKOE85  kirjoitti:

On tää kiva, kun ei enää pysty kanavasurffaamaan vaan ilmoittelee hyvin monella kanavalla, että ohjelma on katsottavissa tallenteena-->tallenna ja katso. Oikein kätevää.... ?    ja koskas tämä alkaa toimimaan samalla tavalla kuin arris, että voi aloittaa ohjelman alusta OK:ta painamalla. Aika raakile koko boksi.


 


Voi olla, että tämä boksi lähtee kuikkaan samalla kun saan toisen operaattorin valokuidun kesän aikana...




Lue vastaukseni ketjusta 17 @Zipriina:lle.


 


Edit. Lisätty maininta //Saku

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +11

Minäkin olen ollut tyytyväinen tähän digiboksiin. Ainoa ongelma on tuo sähkökatko-ongelma. Voisiko joku Telialta testata, että riittääkö boksin uudelleenkäynnistys sitten kun 5G-reititin löytää nettiyhteyden sähkökatkon jälkeen, jotta esim. MTV3-kanava näkyisi ilman tallennuspalvelua.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +11

Vähän OT. Onko täällä foorumilla jotain teknistä ongelmaa, kun lauantaiset vastaukset näkyvät vasta nyt ?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

@Tomppa_1  kirjoitti:


@MIKKOE85  kirjoitti:

On tää kiva, kun ei enää pysty kanavasurffaamaan vaan ilmoittelee hyvin monella kanavalla, että ohjelma on katsottavissa tallenteena-->tallenna ja katso. Oikein kätevää.... ?    ja koskas tämä alkaa toimimaan samalla tavalla kuin arris, että voi aloittaa ohjelman alusta OK:ta painamalla. Aika raakile koko boksi.


 


Voi olla, että tämä boksi lähtee kuikkaan samalla kun saan toisen operaattorin valokuidun kesän aikana...




Lue vastaukseni ketjusta 17 @Zipriina:lle.




@Tomppa_1  @MIKKOE85 


 


Ketjun 17 vastaukseen pääsee klikkaamalla tästä.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

@Tomppa_1  kirjoitti:

Vähän OT. Onko täällä foorumilla jotain teknistä ongelmaa, kun lauantaiset vastaukset näkyvät vasta nyt ?




@Tomppa_1  Putsasin nuo vanhat vastaukset pois. 😁> Viestit menivät jostain syystä automaattisesti spammifiltteriin ja ne on nyt palautettu. 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +6

 Uuden boxin ensimmäiset päivät takana. Arrikseen verrattuna on menty pari loikkaa taaksepäin. Onneton kaukosäädin on ehkä suurin moka. 235 kertaako pitää painaa, että näkee änärin tulokset? Ja teksti-tv:tä ei voi enää selailla samalla kun kuuntelee uutisia. No, tämähän on varmaan tehty nuorisolaisille, jotka ei teksti-tv:tä käytä. Alueuutiset eivät näy alueeltani, vaan Helsingistä. No, tämähän on varmaan tehty nuorisolaisille, jotka eivät alueuutisia katso. Guidekin on Arrikseen verrattuna susi. Kanava kerrallaan ohjelmatietojen selaaminen on tosi hidasta. No, tämähän on varmaan tehty nuorisolaisille, jotka eivät tallennuksia käytä. Ennen Arris oli koko ajan käytössä ja tv:n omaa kakea ei käytetty ollenkaan. Nyt ollaan sitten sellaisessa tilanteessa, että livenä katsotaan antennin kautta, alueuutiset näkyy ja teksti-tv:n käyttö on sujuvaa. 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

@madass  kirjoitti:

 Uuden boxin ensimmäiset päivät takana. Arrikseen verrattuna on menty pari loikkaa taaksepäin. Onneton kaukosäädin on ehkä suurin moka. 235 kertaako pitää painaa, että näkee änärin tulokset? 




OK -painikkeella saat näkyviin numerovalitsimet ruudun yläreunaan, joilla sivun vaihtaminen on helpompaa. 


 



@madass  kirjoitti:

Ja teksti-tv:tä ei voi enää selailla samalla kun kuuntelee uutisia. 




Harmillisesti kyllä tilanne on tämä, koska teksti-tv joudutaan toteuttamaan erillisenä sovelluksena. Kiitos kuitenkin palautteesta, viedään asiaa eteenpäin!


 



@madass  kirjoitti:

Alueuutiset eivät näy alueeltani, vaan Helsingistä. 




Reaaliaikaisesti alueuutiset voi katsoa Yle Areena -sovelluksesta. Telia TV digiboksi -palvelussa kaikille asiakkaille näkyy Uudenmaan alueuutiset. Kaikki alueuutiset näkyvät aamulla uusintana Ylen kanavilla.



Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

Jos on mode-statuksella, saa valehdella vapaasti??? Telia TV -palvelussa Ylen alueuutiset näkyvät ainakin Arriksen boksilla niinkuin pitää, eli vaikkapa täällä Oulussa Pohjois-Suomen alueuutiset.

 

Ei mode-statuksella saa valehdella kuin korkeintaan Telian palveluista. Ei Ylen  Areena-sovelluksella näy reaaliaikaisesti muuta kuin Uudenmaan alueuutiset, valitettavasti!

 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +6

@VeraEk  kirjoitti:

@madass  kirjoitti:

 Uuden boxin ensimmäiset päivät takana. Arrikseen verrattuna on menty pari loikkaa taaksepäin. Onneton kaukosäädin on ehkä suurin moka. 235 kertaako pitää painaa, että näkee änärin tulokset? 


OK -painikkeella saat näkyviin numerovalitsimet ruudun yläreunaan, joilla sivun vaihtaminen on helpompaa. 

 


@madass  kirjoitti:

Ja teksti-tv:tä ei voi enää selailla samalla kun kuuntelee uutisia. 


Harmillisesti kyllä tilanne on tämä, koska teksti-tv joudutaan toteuttamaan erillisenä sovelluksena. Kiitos kuitenkin palautteesta, viedään asiaa eteenpäin!

 


@madass  kirjoitti:

Alueuutiset eivät näy alueeltani, vaan Helsingistä. 


Reaaliaikaisesti alueuutiset voi katsoa Yle Areena -sovelluksesta. Telia TV digiboksi -palvelussa kaikille asiakkaille näkyy Uudenmaan alueuutiset. Kaikki alueuutiset näkyvät aamulla uusintana Ylen kanavilla.



 Tuota OK-napin toimintaa ei selitetä missään, paitsi nyt tässä. Ohjekirjanen on vitsi. Ja teksti-tv:tä ja reaaliailaisia alueuutisia voi katsoa antennin kautta. Ja Kummeli tulee uusintana maailman tappiin asti.

 Laittakaa joku reipas poika koodaamaan Arriksen kake tähän uuteen boxiin.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@Traveller  kirjoitti:

Jos on mode-statuksella, saa valehdella vapaasti??? Telia TV -palvelussa Ylen alueuutiset näkyvät ainakin Arriksen boksilla niinkuin pitää, eli vaikkapa täällä Oulussa Pohjois-Suomen alueuutiset.




Ei tässä valehtelusta ole kyse, pahoittelut jos sinulle sellainen tunne tuli. Alueellisten lähetysten näkyvyys riippuu käytössä olevasta tekniikasta. Sinulla on ilmeisesti käytössäsi Telia TV digiboksi laajakaistalla -palvelu, joka mahdollistaa oman alueen alueuutisten valinnan. Sitten taas Telia TV digiboksi -palvelun käyttämässä lähetystekniikassa on mahdollista näyttää vain yhden paikkakunnan lähetyksiä, esimerkiksi Ylen alueuutiset. Näytämme ainoastaan pääkaupunkiseudun lähetyksiä.


 



@Traveller  kirjoitti:

Ei mode-statuksella saa valehdella kuin korkeintaan Telian palveluista. Ei Ylen  Areena-sovelluksella näy reaaliaikaisesti muuta kuin Uudenmaan alueuutiset, valitettavasti!




Kiitos korjauksesta Yle Areenan suhteen. Tarkistamme tilanteen tuon osalta ja palaamme tähän, kun asia on selvinnyt.

Mielestäni se että alueuutiset eivät tällä laitteella näy, on merkittävä puute.

Toivoisinkin Telialta vastauksen että minkälaisella aikataululla on korjaus puutteeseen luvassa

Tämä on asiakkuuden jatkon kannalta tärkeä tieto.

On vietävän ärsyttävät nuo Uudenmaan uutiset täällä lapin perukoilla, kun ei vähääkään kiinnosta.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

@PJPie  kirjoitti:

Mielestäni se että alueuutiset eivät tällä laitteella näy, on merkittävä puute.

Toivoisinkin Telialta vastauksen että minkälaisella aikataululla on korjaus puutteeseen luvassa

Tämä on asiakkuuden jatkon kannalta tärkeä tieto.

On vietävän ärsyttävät nuo Uudenmaan uutiset täällä lapin perukoilla, kun ei vähääkään kiinnosta.


Täältä vahva kannatus alueuutisille! On se kumma että 2022 et näe televisiosta muuta kuin uudenmaan alueuutiset, nyt olisi aika korjata tämä vika.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@PJPie  kirjoitti:

Mielestäni se että alueuutiset eivät tällä laitteella näy, on merkittävä puute.


Toivoisinkin Telialta vastauksen että minkälaisella aikataululla on korjaus puutteeseen luvassa


Tämä on asiakkuuden jatkon kannalta tärkeä tieto.


On vietävän ärsyttävät nuo Uudenmaan uutiset täällä lapin perukoilla, kun ei vähääkään kiinnosta.




Kiitos tästä palautteestasi. Vein tämän toiveen meillä eteenpäin asiasta vastaaville tahoille. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole mitään suunnitelmia tuon suhteen, milloin digiboksille saadaan valittavaksi muiden alueiden uutiset.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +6

@HannaMarikaL  kirjoitti:

@PJPie  kirjoitti:

Mielestäni se että alueuutiset eivät tällä laitteella näy, on merkittävä puute.

Toivoisinkin Telialta vastauksen että minkälaisella aikataululla on korjaus puutteeseen luvassa

Tämä on asiakkuuden jatkon kannalta tärkeä tieto.

On vietävän ärsyttävät nuo Uudenmaan uutiset täällä lapin perukoilla, kun ei vähääkään kiinnosta.


Kiitos tästä palautteestasi. Vein tämän toiveen meillä eteenpäin asiasta vastaaville tahoille. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole mitään suunnitelmia tuon suhteen, milloin digiboksille saadaan valittavaksi muiden alueiden uutiset.


 Niin se vaan menee, että jos boxilla näkyisi vain Lapin alueuutiset, niin siitä syntyisi niin kauhea älämölö, että asia korjattaisiin välittömästi.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +11

Eikö kanavalistan loppuun voisi lisätä kaikkien alueiden alueuutiset erikseen omalle kanavalleen ?

Täysi susi koko laite. Käyttäjän puolesta toimii kankeasti. Edellinen oli parempi. Kaukosäädin tipahtaa helposti pois yhteydestä ja sitten pitää leikkiä telkkarin kakella. Nyt 200 minuuttia yrittänyt saada kaukoa toimimaan boxin kanssa, eikä vieläkään. En todellakaan tykkää pätkääkään tästä boxista. Voiko wanhempaan malliin palata? Tämä on kuraa. Eilen toimi, tänään ei. Mitvit?

Lisätään vielä, että teksti-tvn käyttö tulee ja pitää olla mahdollista. Nyt ei ole. Sutta ja sekundaa tällä käyttiksellä. Jos tämä olisi yleisesti hyväksytty lentolaite, meillä olisi muutama miljoona kuolonuhria viikossa.

Ja joo. Wanha laite toimii näköjään ihan hyvin vieläkin. (Paitsi teksti-tv.)

uusi laite lähtee nyt keräämään pölyä kaappiin ja jatkan vanhalla, helppokäyttöisemmällä, laitteella.

 

Ehkä Telian ei pitäisi koekäyttää juttuja maksavilla asiakkailla? Hävetkää. 👿>

Hyvää on se, että nyt on sovellukset käytössä. Käytän paljon "aloita ohjelma alusta ", kun monesti ehdin avaamaan tv:n vasta ohjelman alettua tai ihan lopussa. Tämän uuden boxin kanssa menee hermot, kun pitää näppäillä monta kertaa, ennen kuin pääsee tietyn ohjelman tallentamaan ja aloittamaan alusta! Takaisin se vanha systeemi!

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

@Zipriina  kirjoitti:

Hyvää on se, että nyt on sovellukset käytössä. Käytän paljon "aloita ohjelma alusta ", kun monesti ehdin avaamaan tv:n vasta ohjelman alettua tai ihan lopussa. Tämän uuden boxin kanssa menee hermot, kun pitää näppäillä monta kertaa, ennen kuin pääsee tietyn ohjelman tallentamaan ja aloittamaan alusta! Takaisin se vanha systeemi!


Tuo aloita ohjelma alusta toiminto on toinen asia ohjelmaoppaan lisäksi jotka toivottavasti tulee seuraavassa päivityksessä.