Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66544
Kirjoituksia 179865

Telia TV ei enää toimi, kun nettiyhteys vaihtuiTelia TV ei enää toimi, kun nettiyhteys vaihtui

Kivimax
Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

Telia TV ei enää toimi, kun nettiyhteys vaihtui

1/5

Netti vaihtui taloyhtiökaapelinettiin, oli yllätys ettei vanha Telia-TV enää toiminutkaan siinä, mitään infoa siitä en saanut . Uusi digiboksi on nyt kotona, vanhat tunnukset ei toimi, uusia ei ole tullut, yli viikko mennyt. Pari kertaa chatistä olen yrittänyt saada apua, ihan turhaa.

Miksi tämä ei toimi?

 

Edit IlariJR: otsikko muokattu kuvaavammaksi.

 

Vastaa
4 vastausta

Purnipsi
Velho
Velho
Viestejä 2 505 kpl

2/5

Hei,

 

Jos TV-palvelu on ollut IPTV, niin silloin se ei toimi kuin Telian palvelureitittimellä ja Telian laajakaistalla. Tarvitset nyt AIPTV:n. , eli siis Telia TV Digiboksilla -palvelun. Se toimii kaikkien operaattoreiden liittymillä. Sama digiboksi pitäisi tuossakin myös toimia (jos se on kiekon muotoinen Arris), kunhan Telian puolelta muuttavat valtuutuksia.

 

Jos olet aiemmin käyttänyt Telia TV sovellusta, voit käyttää samoilla tunnuksilla myös digiboksia sekä nettipalvelua osoitteessa tv.telia.fi.  Tällä sivulla on lisäohjeita siihen, jos viestiä ei tule, https://www.telia.fi/asiakastuki/tv-ja-viihde/telia-tv-sovellus/kayttoonotto-tvm .

 

Onnistuuko tuolta ohjeista löytyvällä tavalla, omien sivujen kautta rekisteröiden?

 

 

 

 

Vastaa
0 tykkäystä

AnneAn
Telialainen
Viestejä 392 kpl

3/5

Nettiyhteyden tekniikan vaihduttua kaapelilaajakaistaan vaihtuu myös TeliaTV tekniikka, jolloin tarvitset uudet tunnukset. Käyttäjätunnuksesi tai rekisteröintilinkin uudelle tunnukselle löydät kirjautumalla Telian sivuille sisään mobiilivarmenteella, nettipankkitunnuksilla tai Telia-tunnuksella.

 

Mikäli sinulla on jo käyttäjätunnus (joka on sähköpostiosoitteesi tai rekisteröinnissä itse keksimäsi) mutta et tiedä salasanaasi, voit tilata sähköpostiisi salasanan vaihtoon linkin TeliaTV:n sivulla.

Vastaa
0 tykkäystä

Kivimax
Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

4/5

Kiitos, laitoin Telia-TV tunnukset boksiin, nyt kasvavat näkyy, mutta Nelosen kanavat pitää tallentaa ensin, jotta voi katsoa. 

Vastaa
0 tykkäystä

Kivimax
Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

5/5

Kiitos

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.