Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64839
Kirjoituksia 176347

Telia TV ei toimi vuokrauksessa. Cb12:51001Highlighted

Telia TV ei toimi vuokrauksessa. Cb12:51001

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Telia TV ei toimi vuokrauksessa. Cb12:51001

1/4

Hei!

 

Olisin käyttänyt ilmaisen vuokrauksen ja se oikeastaan jo menikin, mutta Telia tv ei näytä mitään. Ainoastaan otsikon mukainen virhe Cb12:51001.   Koska Liiga kuitenkin toimii, en asentelisi mitään edes takaisin, siitä on huonoja kokemuksia - sitten ei toimi mikään mukaan. Periaatteessa ohjelmisto on silloin kunnossa ja vika on tuossa elokuvassa Truth Or Dare.

Pääseekö tuosta virheestä miten eroon ?

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 444 kpl

2/4

Hei @Mediapupu ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Millä laitteella katsot Telia TV:tä? Jos katsot tietokoneen selaimen kautta, oletko kokeillut toista selainta?

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/4

Käytössä Win10 ja TeliaTV -sovellus.  Liiga näkyy OK, joten itse asennuksissa tai ohjelmassa ei pitäisi olla vikaa. Muutenhan se ei toimisi ollenkaan. Kokeilin IE11 selaimella, millä aiemmin katselin Liigaakin. Se on huono vaihtoehto, koska ei minkään koneen tehot riitä käyttämään selaimella tuota. Sama toiminta (tai toimimattomuus) kuitenkin: Liiga avautui heti, mutta vuokrattu elokuva antoi virheen (eri).

 

Kiva jos tuo vuokraus toimisi, Makuuniakaan kun ei enää ole ja valikoima on runsaamman näköinen kuin muualla. Toisaalta Liiga on tärkein että näkyy, muuten pitää tyytyä perinteisiin menetelmiin: Blu-ray / dvd -tarjontaan.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 370 kpl

4/4

Kiitos lisätiedoista @Mediapupu. Win10 ja TeliaTV-sovellus ovat juuri oikea valinta käyttää TeliaTV:tä. Vaikuttaa että kyse on jostain muusta kuin laitteistosi ongelmasta. Laittaisitko meille häiriöilmoituksen vaikkapa tämän lomakkeen kautta niin laitetaan ongelma tutkintaan. Voit myös linkata tämän keskustelun häiriöilmoitukseen.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.