Telia TV hybridillä.

  • 21 September 2018
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Vaihdoin nettiliittymäni hybridiksi, ja toive heräsi että saisin tallennettua toista, ja katsottua toista kanavaa. Noin ei luitenkaan ihan ole, sillä katsottavaa kanavaa ei pysty vaihtamaan tallennuksen ollessa päällä. Boksia en vaihtanut uuteen, mutta tuolla ei liene vaikutusta koska aiemminkin on kuulemma pystynyt monikanavaominaisuutta käyttämään riittävän nopean nettiyhteyden kanssa.

   Lähinnä kiinnostaisi tietää onko kyseessä vika vai ominaisuus josta en ole nähnyt mainosteksteissä ainakaan mainittavan.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12

Tässä on varmaankin kyse kovalevytallennuksesta?
Tällöin kyse on ominaisuudesta.



  • 24M ADSL-liittymillä, jotka on toteutettu multicast -tekniikalla, voit tallentaa vain katsomaasi kanavaa. 100M Valokuitu-liittymällä, jotka on toteutettu multicast -tekniikalla voi katsoa ja tallentaa eri kanavia.

  • Päällekkäiset tallennukset eivät ole mahdollisia.


Tallentavalle kovalevylle löytyy ohjeita myös nettisivuiltamme.


 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Tuo on näköjään muuttunut. Aiemmin oli ilmoitettu että liittymänopeus tulee vaan olla yli 50M, mutta silloin ei mitään hybridiliittymiä ollut olemassakaan. Mulla on siis tuo vanhemman mallin boksi edelleen käytössä, ja siinä luonnollisesti myös kovalevy. Kiitos tiedosta kuitenkin.

Vastaa