Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66685
Kirjoituksia 180038

Telia TV ja kirjautuminenTelia TV ja kirjautuminen

Freiherr
Uusi keskustelija
Viestejä 9 kpl

Telia TV ja kirjautuminen

1/2

Sain vihdoin laajakaistayhteyteni kuntoon hybridireitittimellä ja päätin kokeilla Telia TV:tä puhelimessani. Minulla on jo 2016 lähtien Soneraviihteen käyttäjätunnus ja salasana. Latasin Telia TV appsin ja lähdin kirjautumaan. Homma meni ostokoriin nollahinnalla, mutta en päässyt jatkamaan. Ilmoitin unohtaneeni salasanan ja sain linkin sen uusimiseksi. Yritin kolmella ehdot täyttävällä salasanalla, mutta aina vain tuli virheilmoitus salasanasta. Tuskailin asiakaspalvelijan kanssa ja hän pyysi ottamaan yhteyden Helppiin.

Suljin appsin ja katsoin sähköpostiani ja siellä oli kuitenkin valvistus salasanan vaihdosta. Toiseksi viimeisin salasana toimi. Miksi tämä virheilmoitus tulee, vaikka salasana vaihtuikin?

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

LiAntti
Telialainen
Viestejä 349 kpl

2/2

Itselläni on tullut vastaavia tilanteita myös hiukan vaihtelevilla versionumeroilla selainten Mozilla ja Chrome kanssa. Salasana vaihtuu linkin kautta heti ekalla kerralla mutta silti herjaa virheilmoitusta, loput ilmoituksethan on ns. "oikeita" koska salasanavaihtolinkki on kertakäyttöinen.

Yleensä "virhheilmoitusta" ei muodostu jos sivuhistoria / väliaikaistiedot on poistettu ennen salasanavaihtolinkin avaamista. Tämä siis täysin omia huomioita asiasta.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.