Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66705
Kirjoituksia 180084

Telia TV kampanjatTelia TV kampanjat

Joniolkkonen
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Telia TV kampanjat

1/4

Olen saanut todella hyvää palvelua Dixin Sonera liikkeestä ja sieltä tilasin TeliaTV allstar paketin / sekä avoimen kuidun liittymän.

 

Tuttu myyjä soitti että nyt on tulossa fiksu kamppis, laajakaista + jääkiekko paketti yhdessä + Telia TV digiboxi. 

 

Sanoin että laitappa sellainen.. Menee hetki ja hän ilmoittaa ettei sitä saa 100-200mb liittymälle vaan minun pitää tiputtaa nopeus yhden alempaan jos aion kampanjan käyttää.. siis hetkonen.. Pyysin häntä selvittämään asiaa ja sanoin että mikäi sen saa myös tuohon nopeampaan linjaan niin edelleen olen kiinnostunut.

 

Menee jokunen päivä ja hän ilmoittaa että tälläinen paketti ei onnistu. Mikähän järki tässä on, Telia saisi enemmän rahaa kuin 100mb liittymän tilaajalta, mutta eihän sitä minulle tarjota koska nyt maksan varsin kovaa hintaa omasta paketistani eikä Telia tarjoa edes boxia.

 

Olen aika uusi Telia asiakas ja heti jäi tästä TV palvelu +

avoinkuitu paketista varsin ikävä fiilis. 

 

Lisäksi palautteen antaminen Telialle tuntuu olevan mahdotonta, en tarkoita chat bottia enkä chat työntekijöitä sillä heidän on ohjeistettu että en voi pyytää esimiestä ottamaan minuun yhteyttä.

 

t. Pettynyt käyttäjä Telia korruptio kuidusta.

 

 

Vastaa
3 vastausta

kiisseli67
Lady
Lady
Viestejä 3 501 kpl

2/4

Hei @Joniolkkonen ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Nyt ei kyllä ole kaikki mennyt kuin Strömsössä tuon suhteen. Palautetta kannattaa antaa ja tämän kautta onnistuu varmasti parhaiten ja oikeaan osoitteeseen : https://www.telia.fi/asiakastuki/lomakkeet/yhteydenottopyynto

Vastaa
0 tykkäystä

Joniolkkonen
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/4

Täytyy laittaa palautetta tuota kautta. Lupasivat Chatin kautta palata minulle asiaan, mutta eipä kukaan palannut, vajaa viikko jo mennyt.

Vastaa

AaTanja
Moderaattori
Viestejä 337 kpl

4/4

@Joniolkkonen, tervetuloa Telia Yhteisöön!

 

Mukava kuulla, että olet aina saanut hyvää palvelua Dixin Telia KaupastaHymiö Onnellinen Ikäväksi tietysti tämän kertomasi asian tekee se, ettei kyseinen kampanja olekaan lopulta ollut voimassa juuri sinun olemassa olevilla spekseillä. Kannattaa jättää jo saamasi linkin kautta yhteydenottopyyntöä, etenkin jos yhteydenotto on luvattu, ja tässä vielä varmistukseksi ja vastaisuuden varalle meidän kaikki asiointikanavat kootusti. 

 

 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.