Telia TV - kerro mikä toimii ja mikä ei **ketju on lukittu kommenteilta**


Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

Muokkaus 24.1.2024

Keskustelu on lukittu uusilta kommenteilta ja kysymyksiltä. Jos asiasi on kesken niin avaathan uuden aiheen, kiitos :)

Miksi keskustelu on lukittu? Lue täältä lisää.

 

 

Hei kaikille ja terveisiä Telia TV:n tuotekehitystiimiltä!

Minun nimeni on Maria, ja työskentelen Telia TV:n asiakaskokemustiimissä. Jatkossa osallistun keskusteluihin kanssanne tuomalla tuoreimpia uutisia tuotekehityksestä. Tavoitteenani on lisätä avoimuutta ja yhteistyötä, jota olette toivoneet. Toivon teiltä kuitenkin hiukan kärsivällisyyttä, sillä tämä uusi tapa toimia varmasti hakee muotoaan jonkin aikaa.

Olette esittäneet paljon kehitystoiveita erityisesti tässä ketjussa, ja palaute on tullut perille kehitystiimille. Kiitokset kaikesta mahtavasta palautteestanne, voitte kirjoittaa lisää palautetta esimerkiksi tähän ketjuun. 🙂

Olette myös toivoneet lisätietoa siitä, mitä uusimmat Telia TV:n päivitykset ovat pitäneet sisällään. Telia TV Sovelluksen viimeisimmät tiedot päivityksistä löytyvät aina sovelluskaupasta, ja jatkossa tieto Telia TV digiboksin viimeisimmistä päivityksistä löytyy omista ketjuistaan: Arris-digiboksien ohjelmistopäivitykset & SDMC DV8919 -digiboksin ohjelmistopäivitykset. Ketjut on lukittu pelkille päivitystiedoille, jotta niihin on helppo palata jatkossakin. Jos siis mieleenne tulee kysymyksiä tai kommentteja viimeisimpään päivitykseen liittyen, voitte kommentoida tähän ketjuun.

Kuulisin mielelläni ajatuksianne ja toiveitanne tulevaisuutta ajatellen: mitä toivoisitte keskusteltavan, ja miten haluaisitte Telia TV:n ja muiden meidän viihdepalvelujen kehittyvän jatkossa? 

 

--

 

Muokkaus TeroRe 20.12.2021

 

Tuoreimmat kuulumiset Telia TV -tiimistä:

 

@LuMaria  kirjoitti 20.12.2021
Heipähei, pitkästä aikaa olisi tarjolla väliaikatietoa siitä missä Telia TV:n kehityksessä mennään ja mitä on tulossa. 🙂
Heti alkuun hienoja uutisia - pääsen lopultakin kertomaan, että olemme rakentaneet tuolla kulisseissa jo hyvän aikaa uutta tulevaa Android TV -käyttöjärjestelmään pohjautuvaa Telia TV digiboksia. Android TV -käyttöjärjestelmä tuo mukanaan, kuten tiedättekin, lähes rajattoman sovellusten kirjon sekä kaikkea muutakin uutta ja kivaa.

Alkuperäinen suunnitelmamme oli julkaista uusi digiboksi aivan tämän vuoden lopussa. Päätimme nyt kuitenkin siirtää digiboksin julkaisua alkuvuoteen 2022, sillä löysimme vielä muutamia asioita, jotka pitää hioa kuntoon ennen boksin julkaisua jotta julkaistava digiboksi on käyttäjäkokemukseltaan ensiluokkainen. Palaan siis tarkemman aikataulun osalta vielä asiaan.

Varmasti osaattekin päätellä, että nyt, kun meiltä tulee uusi Android-pohjainen digiboksi niin meiltä tulee saataville myös todella kauan odotettu Telia TV sovellus Android TV:lle. Sovelluksen julkaisu Android Smart TV:ssä tulee tapahtumaan uuden digiboksin julkaisun jälkeen.

Isoja ja kauan odottamianne uudistuksia on siis tulossa.

Android-pohjaisen digiboksin kehitys on ollut syksyllä yksi tärkeimmistä kehityshankkeistamme ja kehittäjämme ovat työskennelleet ahkerasti projektin parissa. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että osa keväällä arvioimistani sovellusten julkaisuista olemassa oleville bokseille viivästyy hieman. Julkaisemme kuitenkin kaksi toivomaanne sovellusta (mm. Yle Areenan) Arris 5305-digiboksille alkuvuodesta. Netflix ei valitettavasti tässä yhteydessä ole tulossa Arris 5305-bokseille.

Tähän lopuksi vielä siitä, kun aiemmin kerroin, että tavoitteemme on yhtenäistää Telia TV -palvelua sekä sen käyttökokemusta. Tämä tarkoittaa käytännössä esimerkiksi sitä, että Telia TV:n selainversion marraskuussa julkaistu uusi ilme on lähellä tulevia Android-pohjaisia alustojamme eli uutta digiboksia ja Android TV -sovellusta. Uuden Android-version kehitys näkyy myös Arris-digibokseillamme modernimpana käyttöliittymänä, jota on päivitetty syksyn mittaan.

Telia TV -käyttäjätunnus tulee myös linkittämään tulevan Android TV-pohjaisen digiboksin, selainversion ja sovellukset saumattomaksi kokonaisuudeksi: kun käytät tulevaa Telia TV digiboksia Telia TV -käyttäjätunnuksella, saat samat sisällöt ja tallennukset käyttöön myös esimerkiksi Telia TV mobiilisovelluksella.

Kaikki tämä herättää varmasti paljon kysymyksiä. Tarkempia tietoja esimerkiksi saatavuudesta ja sovelluksista kerromme myöhemmin.


Aihe on suljettu kommenteilta.

772 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

@ericrose  kirjoitti:

Liittyen tallennuksiin sovelluksen kautta: jatkuvaan tallennukseen ei riitä vain "Tallenna kaikki jaksot" napin klikkaaminen, vaan on lisäksi klikattava myös "Tallenna" -nappia, muutoin mitään ei tapahdu. 

 

Edit HannaMarikaL: Siirretty kommentti toiseen ketjuun, jossa keskustelua Telia TV:stä.


Kertoisitko millä laitteella käytät Telia TV:tä niin pääsemme paremmin tutkimaan mistä tallennusvirheessä on kyse. 

Toiveesi tallenteiden listanäkymästä on myös mennyt eteenpäin. 🙂> Oliko mielessäsi jokin muukin näkymä, jota haluaisit selata tekstimuodossa? 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

Oletteko muuten huomanneet, että Telia TV:n selainversio osoitteessa tv.telia.fi on on uudistunut? 

Torstaina 28.10. julkaistussa päivityksessä ulkoasu vaihtui ja toiminnallisuuksia päivitettiin. Esimerkiksi ohjelmaopas on uusittu ja sarjatallentaminen on nyt mahdollista myös selainversiolla. Lisäksi käyttöliittymään on tuotu uusi tapa antaa palautetta: sivuston oikeasta alakulmasta löytyy punainen hymynaama, jota klikkaamalla voi antaa hymiöarvion ja avointa palautetta. Uudistuksesta voi lukea lisää tästä yhteisön artikkelista

 

Kuulisin todella mielelläni palautettanne: mikä toimii hyvin ja missä olisi kehitettävää? 

Hei, joskus ottelu voi kestää jopa tunnin tai enemmänkin kuin ohjelma-aikaan on merkitty.

Myös jääkiekossa voi käydä niin, jos ohjelma-aikaa on varattu vain varsinaista peliaikaa varten. Jos ottelu sitten menee jatkoajalle ja rangaistuslaukauskilpailuun, niin aika ylittyy vähintään parikymmentä minuuttia. Parasta olisi jos tallennuksen voisi ohjelmoida niin, että se kestää niin kauan kuin lähetys kestää.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Vielä vähän aikaa sitten hehkutettiin, että vielä tämän loppuvuoden aikana digiboksille olisi tulossa lisää sovelluksia, ja nyt ei ole niiden osalta uutta kerrottavaa. Todennäköisesti sovelluksia on tulossa parin vuoden sisällä jos silloinkaan. Elisa Viihde sai kuukausi sitten digiboksilleen uudistetun Yle Areenan, ja se olisi kuulema Ylen tietojen mukaan tulossa myös Telia tv:n boksille. Eikö edes se tule nyt loppuvuoden aikana?

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +6

Alunperinhän hehkutettiin kaikkea uutta ja mahtavaa tulevaksi, kun tämä pyöryläpurkki lanseerattiin. Eipä ole paljon tullut... Samaa tölkin eteenpäin potkimista koko matkan.


@LuMaria  kirjoitti:

@wTemeW  kirjoitti:

AppleTV appin kautta lähetyksen tarkkuutta tarvitsee nostaa, se lienee tällä hetkellä 720p?

streamin valinta käytettävän alustan mukaan, esim AppleTV 4K voi käyttää korkeinta UHD


Tällä hetkellä suurin streamin koko on suurimmassa osassa sisältöä 720p50, koska lähtömateriaalikaan ei pääsääntöisesti ole sen tarkempaa Lisäksi 720p50 toistaa urheilun paremmin kuin 1080p25. Haasteena on se, että jos lähtömateriaali on HD-tasoista, sen konvertointi ylöspäin ei auta kuvan laatuun. Streamin laatu vaihtelee tottakai myös nettiyhteyden nopeuden mukaan.


vertaamalla Telia TV (UHD)  digiboxin kuvaa Apple TV 4K / Telia TV appin kuvaan, niin boxissa vaikuttaa oleva korkeampi tarkkuus ja bitstream kuin appin kautta tulevassa streamissa, vai mistä kyse? 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Tiedoksi ketjuun, että olemme uudistamassa Telia TV -sovelluksen tallennusnäkemää ja sinulla on nyt mahdollisuus käydä sitä kliksuttelemassa etukäteen. Samalla haluaisimme kuulla huomioitasi uudistuksista 🙂>


 


Muokkaus: Testi on päättynyt, kiitos kaikille kommenteista 🙂>

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Vielä lokakuussa luvattiin, että lisää sovelluksia Telia tv:n digiboksille olisi tulossa vielä loppuvuoden aikana. Mitä tapahtui, kun nyt niitä sovelluksia ei tulekaan? Ihme meininkiä taas Telialta! Ensin hehkutetaan ja luvataan, ja sitten vedetään matto alta. Ettekö edes saa tuotua Yle Areenaa digiboksille? Yle itse tiedotti syksyllä, että uudistettu Yle Areena tulee Elisan ja Telian digibokseille - Elisalla se on ollut jo kauan, mutta Telialle ei näytä tulevan. Missä mättää? Ja miksi ette halua kilpailla tv- palveluntarjoajana? Ei tarvitse ihmetellä, miksi Telia tv- tilaajia on niin paljon vähemmän kuin Elisan vastaavalla palvelulla, kun esimerkiksi sovelluksia on boksilla rutkasti vähemmän, ja tallenteet säilyvät katsottavissa naurettavat 90 päivää! Miksi näin? Nyt parannusta palveluun jos haluatte olla tv-palvelujen tarjoajana relevantti jatkossa!

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

@MES63  kirjoitti:

Hei, joskus ottelu voi kestää jopa tunnin tai enemmänkin kuin ohjelma-aikaan on merkitty.

Myös jääkiekossa voi käydä niin, jos ohjelma-aikaa on varattu vain varsinaista peliaikaa varten. Jos ottelu sitten menee jatkoajalle ja rangaistuslaukauskilpailuun, niin aika ylittyy vähintään parikymmentä minuuttia. Parasta olisi jos tallennuksen voisi ohjelmoida niin, että se kestää niin kauan kuin lähetys kestää.


Olemme viime viikkojen aikana tutkineet miten tallennusten kestoa voisi järkevällä tavalla lisätä, ja tämä tutkimustyö jatkuu edelleen. Palataan siis asiaan. 🙂>

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

@wTemeW  kirjoitti:

@LuMaria  kirjoitti:

@wTemeW  kirjoitti:

AppleTV appin kautta lähetyksen tarkkuutta tarvitsee nostaa, se lienee tällä hetkellä 720p?

streamin valinta käytettävän alustan mukaan, esim AppleTV 4K voi käyttää korkeinta UHD


Tällä hetkellä suurin streamin koko on suurimmassa osassa sisältöä 720p50, koska lähtömateriaalikaan ei pääsääntöisesti ole sen tarkempaa Lisäksi 720p50 toistaa urheilun paremmin kuin 1080p25. Haasteena on se, että jos lähtömateriaali on HD-tasoista, sen konvertointi ylöspäin ei auta kuvan laatuun. Streamin laatu vaihtelee tottakai myös nettiyhteyden nopeuden mukaan.


vertaamalla Telia TV (UHD)  digiboxin kuvaa Apple TV 4K / Telia TV appin kuvaan, niin boxissa vaikuttaa oleva korkeampi tarkkuus ja bitstream kuin appin kautta tulevassa streamissa, vai mistä kyse? 


Multicastia käyttävässä digiboksissa on tosiaan isompi streamikoko käytössä. Eli Telia TV digiboksi Telian laajakaistalla käyttää hiukan isompia ja parempia streameja kuin Telia TV sovellus.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

Heipähei, pitkästä aikaa olisi tarjolla väliaikatietoa siitä missä Telia TV:n kehityksessä mennään ja mitä on tulossa. 🙂>

 

Heti alkuun hienoja uutisia - pääsen lopultakin kertomaan, että olemme rakentaneet tuolla kulisseissa jo hyvän aikaa uutta tulevaa Android TV -käyttöjärjestelmään pohjautuvaa Telia TV digiboksia. Android TV -käyttöjärjestelmä tuo mukanaan, kuten tiedättekin, lähes rajattoman sovellusten kirjon sekä kaikkea muutakin uutta ja kivaa.
Alkuperäinen suunnitelmamme oli julkaista uusi digiboksi aivan tämän vuoden lopussa. Päätimme nyt kuitenkin siirtää digiboksin julkaisua alkuvuoteen 2022, sillä löysimme vielä muutamia asioita, jotka pitää hioa kuntoon ennen boksin julkaisua jotta julkaistava digiboksi on käyttäjäkokemukseltaan ensiluokkainen. Palaan siis tarkemman aikataulun osalta vielä asiaan.

 

Varmasti osaattekin päätellä, että nyt, kun meiltä tulee uusi Android-pohjainen digiboksi niin meiltä tulee saataville myös todella kauan odotettu Telia TV sovellus Android TV:lle. Sovelluksen julkaisu Android Smart TV:ssä tulee tapahtumaan uuden digiboksin julkaisun jälkeen.

 

Isoja ja kauan odottamianne uudistuksia on siis tulossa.

 

Android-pohjaisen digiboksin kehitys on ollut syksyllä yksi tärkeimmistä kehityshankkeistamme ja kehittäjämme ovat työskennelleet ahkerasti projektin parissa. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että osa keväällä arvioimistani sovellusten julkaisuista olemassa oleville bokseille viivästyy hieman. Julkaisemme kuitenkin kaksi toivomaanne sovellusta (mm. Yle Areenan) Arris 5305-digiboksille alkuvuodesta. Netflix ei valitettavasti tässä yhteydessä ole tulossa Arris 5305-bokseille.

  

Tähän lopuksi vielä siitä, kun aiemmin kerroin, että tavoitteemme on yhtenäistää Telia TV -palvelua sekä sen käyttökokemusta. Tämä tarkoittaa käytännössä esimerkiksi sitä, että Telia TV:n selainversion marraskuussa julkaistu uusi ilme on lähellä tulevia Android-pohjaisia alustojamme eli uutta digiboksia ja Android TV -sovellusta. Uuden Android-version kehitys näkyy myös Arris-digibokseillamme modernimpana käyttöliittymänä, jota on päivitetty syksyn mittaan.

 

Telia TV -käyttäjätunnus tulee myös linkittämään tulevan Android TV-pohjaisen digiboksin, selainversion ja sovellukset saumattomaksi kokonaisuudeksi: kun käytät tulevaa Telia TV digiboksia Telia TV -käyttäjätunnuksella, saat samat sisällöt ja tallennukset käyttöön myös esimerkiksi Telia TV mobiilisovelluksella.

 

Kaikki tämä herättää varmasti paljon kysymyksiä. Tarkempia tietoja esimerkiksi saatavuudesta ja sovelluksista kerromme myöhemmin.

 

Miltä uudistukset kuulostavat ja mitä sinä odotat eniten? 🙂>

 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Loistavia uutisia ja toivottavasti tuo uusi boxi saa paremman startin kuin aikoinaan se pinkin firman vastaava. Meillä on käytössä tuo uusin Arris ja kysymys kuuluukin että miten saan vaihdettua tuohon uuteen Android boxiin kesken sopimuskauden, kun se aikanaan julkaistaan🤔>

Luultavasti tulee vanhoille asiakkaille jokin aivan vastustamaton tarjous 😃>

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Kuulostaa todella hyvältä! Miten tuohon uuteen digiboksiin päivittäminen onnistuu, ja onhan päivittäminen maksutonta?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Pakko vielä kysyä, minulla on tällä hetkellä uusin Arris digiboksi kovalevyllä, miten on - toimiiko tulevassa Android pohjaisessa boksissa kovalevyn tallenteet? Jos ei toimi, niin pitää unohtaa tuo boksin vaihtaminen. Ja jos ei halua ottaa tuota tulevaa uutta boksia, niin toimiiko nämä nykyiset Arris boksit edelleen, ja päivitetäänkö niitä jatkossa ollenkaan?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Aivan mahtavia uutisia! Ei enää sekavia käyttökokemuksia vaan enemmän yhteneväisyyttä. Tämä uusi tuleva boksi kiinnostaa ja mitä kaikkea se pitää sisällään. Voisiko Windows 11 -käyttöjärjestelmän kauppaan tuoda Android-pohjainen? Myöhemmin olisi mukava uudistus älytelevision Linux-pohjaiseen WebOS-käyttöjärjestelmään.👍>

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +6

 Kylläpä nyt kauheasti kohkataan uudistuksista. Pelkäänpä kuitenkin, että sama shaisse jatkuu, kun purkin pohjassa lukee VIP4302.

Ellette sitten lähetä uutta vekotinta maksutta, sillä tuota loputonta suunnittelua olen maksanut jo mielestäni riittävästi.


@LuMaria  kirjoitti:

@wTemeW  kirjoitti:

@LuMaria  kirjoitti:

@wTemeW  kirjoitti:

AppleTV appin kautta lähetyksen tarkkuutta tarvitsee nostaa, se lienee tällä hetkellä 720p?

streamin valinta käytettävän alustan mukaan, esim AppleTV 4K voi käyttää korkeinta UHD


Tällä hetkellä suurin streamin koko on suurimmassa osassa sisältöä 720p50, koska lähtömateriaalikaan ei pääsääntöisesti ole sen tarkempaa Lisäksi 720p50 toistaa urheilun paremmin kuin 1080p25. Haasteena on se, että jos lähtömateriaali on HD-tasoista, sen konvertointi ylöspäin ei auta kuvan laatuun. Streamin laatu vaihtelee tottakai myös nettiyhteyden nopeuden mukaan.


vertaamalla Telia TV (UHD)  digiboxin kuvaa Apple TV 4K / Telia TV appin kuvaan, niin boxissa vaikuttaa oleva korkeampi tarkkuus ja bitstream kuin appin kautta tulevassa streamissa, vai mistä kyse? 


Multicastia käyttävässä digiboksissa on tosiaan isompi streamikoko käytössä. Eli Telia TV digiboksi Telian laajakaistalla käyttää hiukan isompia ja parempia streameja kuin Telia TV sovellus.


Onko tulossa muutosta siihen että sovelluksella päästään samaan kuvanlaatuun kuin boxilla? Eteenkin kun Android tv-sovellus tulee, niin myös appleTV käyttäjät toivoo saavansa uudistusta mukana

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

Kiitos kaikille ensimmäisistä kommenteistanne uudistuksiin liittyen! Palaan useimpiin kysymyksiinne, kuten hinnoitteluun, ensi vuoden puolella, mutta pari vastausta jo tähän väliin.

  • Emme unohda nykyisiä Arris-digibokseja vaan päivitämme ja kehitämme niitä jatkossakin. 
  • Uudelle digiboksille ei tule kovalevyä.

Nyt tämä tonttu hipsii joulun viettoon. Kiitos kaikille teille jotka olette kuluneen vuoden aikana osallistuneet keskusteluihin ja antaneet meille arvokasta palautetta. Jatketaan tästä ensi vuonna. Rentouttavaa ja iloista joulua kaikille! 🎅>

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +6

Kun luin tästä niin kulmat nousi kiinnostuksesta, säästelin innostusta ja ihan aiheesta. Tämä DIGIBOKSIpohjainen viihdepalvelu on Telioitu heti siinä kun kiintolevy jätetään pois. Onko teillä joku muu keino toteuttaa ajansiirto ja maksukanavien tallennus eli tallentavan digiboksin perusominaisuudet? Ilmeisesti vieläkin jatketaan rinnakkaisten palveluiden tarjoamista, tosin tällä kertaa otsakkeella "Digiboksin perusominaisuudet tai sovellukset käyttöön"

 

Annettakoon kehuja siitä, että suunta on oikea ja todennäköisesti tämä laatikko palvelee asiakkaita paremmin kuin Arrikset. Tosin ainakaan tämän perusteella en näe syytä miksi en hankkisi markkinoilta tehokkaampaa ja todennäköisesti vähemmän rampautettua laitetta ilman määräaikaisia sopimuksia telian kanssa.

 

Eniten harmittaa edelleen tyyli millä näitä asioita hoidetaan - toisaalla kerrottiin että tämän vuoden paukut(viisi vuotta myöhässä) on olleet Android boksin kehityksessä ja sen sijaan että asiakkaat olisi alusta asti napattu mukaan kehittämään laitetta, valitsitte hoitaa niin että homma hoidetaan viittä vaille valmiiksi tyrkätään ulos ja katsotaan miten käy. No eipä yllättänyt.

 

Ps. Eipä näköjään tarvinnutkaan jokaiselle android tv pohaiselle laitteelle kehittää erikseen sovellusta joka oli näkemys vielä tovi sitten.

 

Ei mitään onnea matkaan ja hyvää joulua!

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Meneekö vielä pitkään ennenkuin Telia tv:n digiboksille saadaan Yle Areena?

Kunniamerkki +6

Varmaan odottavat että enemmistöllä on androidi televisio, näissähän yle areena näkyy jos tv kytketään verkkoon.

Vastauksia on tulossa. @LuMaria Vastaa näillä näkymin alkuviikosta viesteihinne 🙂>

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Voisiko polkaista käyntiin sellaisen kokeilun Kodin kiinteä 5G-Laajakaista liittymä asiakkaille, että saisi nuo TV palvelut samalle viivalle kiinteän laajakaistan kanssa. Silloin näkisi paikallisuutiset, ym, ym..

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

@jarkko35  kirjoitti:

Meneekö vielä pitkään ennenkuin Telia tv:n digiboksille saadaan Yle Areena?


Ei enää mene pitkään. 🙂> Yle Areena tulee Arris-digiboksin malleille 4302 ja 5305 tammi-helmikuun vaihteessa. Samalla Lasten Areena tulee 4302-mallille. 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

@Sekunti  kirjoitti:

Aivan mahtavia uutisia! Ei enää sekavia käyttökokemuksia vaan enemmän yhteneväisyyttä. Tämä uusi tuleva boksi kiinnostaa ja mitä kaikkea se pitää sisällään. Voisiko Windows 11 -käyttöjärjestelmän kauppaan tuoda Android-pohjainen? Myöhemmin olisi mukava uudistus älytelevision Linux-pohjaiseen WebOS-käyttöjärjestelmään.👍>


Tällä hetkellä ei ole suunnitelmissa Windows- eikä Web OS -pohjaisia sovelluksia. Telia TV:n katselu onnistuu näissä tapauksissa selainversion kautta, joka löytyy osoitteesta tv.telia.fi