Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62893
Kirjoituksia 171881

Telia TV:n ongelmat päivityksen jälkeenHighlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎22-12-2014
Kirjoituksia: 143
11/12

Vs: Telia TV:n ongelmat päivityksen jälkeen

Boksini malli on siis 4302 - unohtui tuossa mainita.

 

Onkoos ne pakotetut päivitykset lopetettu eli pitääkö tietää tai muuten vaan välillä kokeilla buuttauksen kautta, että olisiko uutta softapäivitystä tarjolla?

 

Näkeekö eri boksimalleille tarjottujen softapäivitysten historiaa jostakin?

 

 

Juu ymmärrän, että tekstivaihtoehdot tulee Yleltä.  Tuo "kuulovammais-FIN" ja "Hollanti-FIN" on ollut hieman epäselvää siksi, että ei ole oikein tajunnut, jotta mikä noiden varsinainen ero on, kun molempien tuloksena ohjelmassa on Suomi-tekstitys.

 

Mahdetaanko nykyään sit käyttää HD-kanavilla tuota kuulovammais-tekstitystä ja SD-kanavilla sit enää tuota Hollanti-tekstitystä saadakseen suomea ruudulle... Hymiö Onnellinen ??

 

 

0 tykkäystä
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎13-10-2017
Kirjoituksia: 327
12/12

Vs: Telia TV:n ongelmat päivityksen jälkeen

Päivityksiä digiboksille tulee tarvittaessa. Sekä ohjelmisto, että käyttöliittymä päivittyvät mutta päivitysten historiaa ei ole missään nähtävissä. Digiboksi kysyy päivityksen ajamisesta, kun digiboksi käynnistetään kaukosäätimellä. Vaihtoehtoja on kaksi 'Kyllä' vaihtoehto, jonka voi valita heti ja jossa rullaa myös sekunnit, joiden kulumisen jälkeen boksin päivitys tehdään ellei 'myöhemmin'-valintaa tehdä. Myöhemmin-valinnalla digiboksi päivitetään viimeistään virtakatkoksen jälkeen esim käyttämällä boksista sähköjohto irti tai muun sähkökatkon jälkeen.

 

Hollanti/kuulorajoitteisille tarkoitettu tekstitys on ns. ohjelmatekstitys, joka tekstittää kaiken suomenkielisen tai ruotsinkielisen ohjelmasta. Käsittääkseni tilanne on juuri noin: HD-kanavilla on valinta 'kuulorajoitteisille' ja peruskanavilla on kielivalinta Hollanti.

0 tykkäystä