Telia TV:n tekstitys minimaalista

  • 30 January 2019
  • 2 kommenttia
  • 38 katselukertaa

Hei! Ilmeisesti muillakin on ongelmia Telia TV:n tekstitysten kanssa, mutta onko muilla ollut sellaista bugia, että tekstitys on niin pientä, ettei siitä saa selvää? 

Toimiiko teillä, riippuen koneen mallista, tai selaimesta tai appin käytöstä? 

 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Tervehdys, @Aloee! Ainakin omalla kohdallani tekstitykset ovat toimineet normaalisti Telia TV -sovelluksen ja -digiboksin TV- ja Kirjasto-osiossa. En käytä ollenkaan medialaitteita :smileyhappy:


 


Kirjoituksestasi ei käy ilmi esimerkiksi missä kohtaa ongelma alkaa esiintymään eli onko se esimerkiksi Telia TV:n TV-osio vai jokin kanavakirjaston tietty sarja tai elokuva? Vai koskeeko ongelma kaikkia näitä edellä mainittuja ja eri laitteilla? Oletko kokeillut esim. sovelluksen uudelleenasennusta?


 


Jos tekstitysongelma ei häviä, niin suosittelen tekemään Telialle palvelupyynnön jotta pääsette paremmin selvittämään asiaa henkilökohtaisella tasolla.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Moikka @Aloee ja tervetuloa Telia yhteisöön!

 

@Sekuntivastasikin jo tuossa kattavasti tilanteeseen, kiitos! Sen verran lisäystä, että olemme havainneet Win10-käyttöjärjestelmän TeliaTV-sovelluksessa Cmore-kirjastossa tällaista minikokoista tekstitystä. Häiriö on tutkinnassamme. Onko sinullakin häiriö TeliaTV-sovelluksessa Cmore-kirjastossa?

Vastaa