Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 61197
Kirjoituksia 167664

Telia TV-sovellus, ongelmaratkaisu + selainsuosituksetVakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎24-08-2015
Kirjoituksia: 503
21/24

Vs: Telia TV, uudet selainsuositukset

Ei toi chromen extensoni nyt niin paljon tehoa vie että se olisi mainitsemisen arvoinen ja pitäisi päivittää konetta.Toi chromen lisäpalikka toimi muistaakseni vielä win7:ssakin.Win10 kannattaa käyttää sitä telian omaa appia(sama pätee netflixin kohdalla).

0 tykkäystä
Highlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎04-02-2015
Kirjoituksia: 139
22/24

Vs: Telia TV, uudet selainsuositukset

Telia TV-sovellukseen liittyen: erillinen Win 10 appi on siis lopetettu, ja käytetään pelkästään selainkohtaista sovellusta. Sähköpostiini tänään ilmaantuneessa viestissä mainostettiin uudistunutta sovellusta, mutta vain mobiililaitteille. Mitähän, jos PC-versiotakin saatettaisiin hiukan ajankohtaisemmaksi; esim. mainoksessa esitetty "tallennuksien asettaminen ja hallinnointi" voisi myös PC-versiossa olla helpompaa.

0 tykkäystä
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎06-04-2020
Kirjoituksia: 2
23/24

Vs: Telia TV, uudet selainsuositukset

Älä hyvä ihminen toivo tuollaista että päivittäisivät sovelluksen!!! Android sovellus toimi jotenkuten ennen päivitystä, päivittämisen jälkeen ei voi sanoa samaa. Toistaiseksi havaitut ongelmat: muistaa kesken jääneen ohjelman kohdan noin jakson tarkkuudella, kelaus vielä surkeampi kuin vanhassa, jos netti vaihtuu wifi/mobiilidata kesken katselun, hyvin todennäköisesti joudut buuttaan sovelluksen -> ja etsimään kohdan surkealla kelauksella koska katsomasi ohjelma alkaa alusta, Mitäs vielä, no ärsyttävää on myös se, että kun aloitat katsomisen, ruutu menee mustaksi, ja otat hyvän asennon ja odototat ohjelman alkavan, mutta mitä vielä, vielä pitää napauttaa ruutua ja painaa play... 

Kuvan laadussa ei ole valittamista, mutta käytettävyys on lähellä nollaa. Pikkusen enemmän testausta ennen julkaisua kiitos. Siis eihän tämä nyt ole Telian mielestä _toimiva_ sovellus??? Eihän? Tehdäänhän hartiavoimin uutta bugifiksattua versiota yötä päivää? Tehdäänhän?

Highlighted
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎29-06-2017
Kirjoituksia: 330
24/24

Vs: Telia TV, uudet selainsuositukset

Nyt en saanut toistettua mainitsemiasi ongelmia.

Onko näitä tutkittu yhdessä meidän kanssamme ja oletko kokeillut välimuistin nollausta ja sovelluksen uudelleen asennusta?

0 tykkäystä