Telia TV virhekoodi CN11:82500

  • 30 January 2019
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Näitä virhekoodeja tulee jatkuvasti. Tänä iltana taas tällainen parhaaseen katseluaikaan. Olen yrittänyt löytää ratkaisuja ja kokeillut vaikka mitä. Ei onnistu. Hermot menee tän kanssa!


 


Edit IlariJR: otsikko muokattu kuvaavammaksi.


6 kommenttia

Kokeilin asentaa sovelluksen uudestaan, ei onnistunut. Chromecast ilmoittaa saman virhekoodin uudelleenasennuksen jälkeenkin.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Moikka @Skrollan ja tervetuloa Telia yhteisöön!

 

Millä laitteella sinulla on sovellus asennettuna? Tuleeko virheilmoitus jo tässä laitteessa vai siinä vaiheessa kuin laitat kuvan chromecastiin?

Moi,

 

Honor 7 premium älypuhelin, mutta virhekoodi tulee nimenomaan silloin kuin laitan kuvan chromecastiin. Tänään se taas toimii moitteettomasti..

Sinne olikin toissailtana tehty parannuksia palveluun joten toivottavasti sen takia on eilen toiminut. Antoiko se tuota virheilmoitusta ihan livekuvassa vai jossain kirjastonohjelmissa? 

Kirjastonohjelmassa. Livekuvaa en kokeillut.

Vieläkö probleema on toistunut kuunvaihteen jälkeen? Yhteysongelmaan tuo koodi viittaa mutta se voi olla joko Chromecast - Wifi ongelma tai wifi-reitittimen ja verkon oire. Toimiiko muut sovellukset tämän Chromecastin kautta kuitenkin nyt normaalisti ?

Vastaa