Telia TV virhekoodi cn19:81007

  • 30 January 2019
  • 7 kommenttia
  • 0 katselukertaa

kuka tietää mitä tarkoittaa cn19:81007


 


Edit IlariJR: otsikko muokattu kuvaavammaksi.


7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Heippa! :smileyhappy:


 


En osaa sanoa suoralta kädeltä, mutta oletko mitä tekemässä kun virheilmoitus tulee? Suosittelen tutustumaan seuraavanlaiseen blogiin:


https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV/Kootusti-Telia-TV-palvelun-vikakoodit/m-p/155405#M5706

Moi,

tuo koodi tulee siis silloin kun yrität lähettää telia tv sovelluksesta ohjelmaa toiseen laitteeseen.

Eli siis chromecast yhteys tökkää tuohon

 

R

 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Moikka @lecie ja tervetuloa Telia yhteisöön keskustelemaan.

 

Virhekoodi kertoo että TeliaTV sovellus ei ole saanut yhteyttä Chromecastiin verkkoyhteyden vuoksi. Kannattaa kokeilla käynnistää Chromecast uudelleen käyttämällä ihan verkkojohto irti ja tarvittaessa kokeilla sille resetointia.

Kyseessä ei ole chromecast pulikka vaan laite jossa sisäänrakennettu chromecast. Kokeiltu kahdella eri laitteella ja kumpaankaan ei muodostu yhteyttä. Sony Tv sekä dna hubi. Laitteet samassa verkossa ja esimerkiksi youtubella homma pelaa.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

TeliaTV:llä ei virallista tukea ole TV:n sisäisille cast-toiminteille, mutta yleisesti ottaen kannattaa tarkistaa laitteesta viimeisin ohjelmistoversio ja päivittää ajantasalle, ellei ole jo uusin käytössä.

 

Onko castaus suoraan televisioon vai dna-hubin kautta? Mikä tv-laitteesi tarkka malli on, jos castaus on suoraan siihen?

Molempiin yhteys suoraan. Sony tv on kd-65xd8505.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

Telia TV:n toimivuus sisäisissä chromecasteissa on vaihtelevaa, eikä sille tosiaan ole virallista tukea, kuten @AnneAn aiemmin mainitsi.

Sonyn televisioita (eri mallilla) on jakoa sisäiselle chromecastille kokeiltu ja todettu toimivan, mutta kuva voi olla myös nykivää tai lakata toimimasta ohjelmistopäivityksien myötä. Eräässä tapauksessa oli Sonyn TV:stä toisto alkanut toimimaan entistä paremmin ohjelmistopäivityksen jälkeen. Päivitys on tullut ihan hiljattain. Tämäkään ei toki takaa, että juuri sinun Sonyn mallille olisi samaa päivitystä tullut. Tarkistitko jo oman televisiosi ohjelmistopäivityksen?

Suosittelen ulkoisen Chromecastin hankintaa, johon löytyy virallinen tuki myös Telia TV -palvelulle .

Vastaa