Telia TV vs. Elisa Viihde - todelliset erot?

  • 29 June 2017
  • 2 kommenttia
  • 30 katselukertaa

Mitkä ovat Telia TV vs. Elisa Viihde konkreettiset erot palveluissa, laadussa ja toimivuudessa? Laitekannassa ja niiden uusiutumistahdissa (rauta/softapäivitykset) eroja? Kumpikohan tuo ennen 4K-laitteet saataville? Elisa viihde viimeisin rauta taitaa olla Netgem N7700/N7800, mikäs Soneran viimeisin?

 

Saavutetaanko ilman (maksullisia) lisäpalveluita käytännössä mitään hyötyä verrattuna uuden Samsung/LG 4K TV:n (vuosimalli 2016/2017) omaan digiboksiin (joka by the way skaalaa nätisti 4K valikot ja sisällön töllön natiiville resolle vrt. Elisan/Soneran Full-HD poksit) ilmaisiin antenni/kaapeli lähetyksiin verrattuna?

Miten Netflix, Katsomo, YLE Areena, yms. sovellukset? Käsittääkseni Elisa Viihteestä nämä löytyvät. Youtubea & Spotifya ei taida kummaltakaan?

 

Palveluilla on kuitenkin hintaa se 15e/kk pelkän VDSL2 yhteyden päälle + mahdollinen laitevuokra joten jos todellisuudessa mitään lisäarvoa tälläisellä paketilla ei ole ja 2016/2017 LG/Samsung Smart TV tarjoaa paremmat ohjelmistot palvelut ja laadun niin jää vähän kysymysmerkiksi mitä on se lisäarvo jota nämä paketit tuo valtakunnallisiin ilmaisiin kaapeli/antenni lähetyksiin verrattuna?

 

 


2 kommenttia

Näet tv-kanavia joita antenni tv:llä ei näy?.

Kunniamerkki +14

Yksi konkreettisimmista eroista lienee ettei Elisan viihteellä tallenneta maksukanavia. Telialla voi tallentaa jos hankkii kovalevyn boksiin, luonnollisesti Telian kautta. Omaa kovoa ei saa toimimaan, ainakaan ellei jo aiemmin Telian päästä ole otettu käyttöön asiakkaalle tuota kovalevylle tallennusta. Telian uusin boksi on Arris Vip 4302.

Vastaa