Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65833
Kirjoituksia 178410

Telia Technicolor TG799 Xstream ja WiFi extenderTelia Technicolor TG799 Xstream ja WiFi extender

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Telia Technicolor TG799 Xstream ja WiFi extender

1/2

Pystyykö tuohon Telian modeemiin (Technicolor) liittämään `kaupasta ostetun` WiFi extenderin vai täytyykö tuokin olla `Telian oma` laite jota mm.Telian kaupasta löytyy n.5€//kk??

Ostin tuollaisen TP-Link AC750 extenderin ja en kyllä saa sitä `liittymään` Telian langattomaan verkkoon??!

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

Konkari
Viestejä 768 kpl

2/2

Langattomat toistimet ja mesh-laitteet toimivat pääsääntöisesti ainoastaan saman valmistajan laitteiden kanssa ristiin.

 

Toisin sanoen, et saa Technicoloria ja TP-Linkkiä toimimaan keskenään langattomasti. Eri valmistajien langattomien tukiasemien sekoittaminen samaan verkkoon onnistuu ainostaan silloin, kun tukiasemat on kytketty modeemiin Ethernet-kaapelilla.

 

Jos saat vedettyä Ethernet-kaapelin Technicolorin ja TP-Linkin välille ja konfiguroitua TP-Linkin tukiasematilaan, access point, AP, voit käyttää ostamiasi laitteita.

 

Mikäli kaapelin veto laitteiden välille olisi hankalaa, joudut hankkimaan langattomat tukiasemat yhdeltä valmistajalta. Nyt kun sinulla on TP-Linkin toistin, looginen jatko olisi ostaa TP-Linkin langaton tukiasema. Tämä kytketään Ethernet-kaapelilla Technicoloriin ja Technicolorin langaton verkko kytketään pois päältä.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.