Telia Tv -digiboxi ei vastaa odotuksia

  • 9 October 2018
  • 8 kommenttia
  • 14 katselukertaa

Nonnii myytii telia tv boxi, muuttaa tv äly teeveeks. *******at, ei pysty kattoo telkkuu, ei oo netflixii ja jne... *******us... 


???


 


Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa kuvaavammaksi


8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Oho, eipä ole ihan mutkattomasti palvelun käyttö alkanut. Voisitko hieman tarkemmin kuvata, että millä tavoin ongelmia ilmenee? Eikö mene virrat päälle, näkyykö Telia TV:n boksin kautta mitään kuvaa, edes laitteen käynnistyessä, lataako ohjelmistoa? Uusimmalla boksilla ei tosiaan vielä taida olla Netflixin saatavuutta. Siihen ei muistaakseni ollut vielä aikataulua taikka tietoa, että onko ominaisuutta tulossa.


 


Täältä löytyy ohjeita Telia TV:n käyttöön, myös ongelmatilanteisiin. https://www.telia.fi/asiakastuki/tv-ja-viihde


 


Jospa näillä päästäisiin eteenpäin

Niin siis, näkyy saipan liiga passi jonka olen ostanut. Mutta kun miulle myutiin laite sillä verukkeella että muuttaa vanhantelkkarin äly tveeksi. Ei pysty katsomaan normi kanavia, ei netflixiä, eihän tää muuta vanhaa töllöä äly telkkariks... ????

Moi @Pessi76 ja tervetuloa Yhteisöön!


 


Kertoisitko vielä tarkemmin mitä tarkoitat tuolla "muuttaa vanhan telkkarin älytelkkariksi"? Saipanpassi sinulla siis näkyy mutta tavallisia kanaviako ei näy? Onko ne mustana vai tuleeko jokin herja?

Niin siis ei ole kanavii missää listassa, eikä löydy mistää. Ja myyjä lupas et tää digiboxi show korvaa älytveen, et on netflixit ja viaplayt jne.. Mut ei ees pysty normi kanavii kattoo... Ni hohhoijaa, ku se oli yks kriteeri et sais hd kanavat... Kun ei oo nykyses t2 viritintä. *******aa myyntii telia/staff point. Provikat kiinnostaa ei muu. 

Okei, kuvanlaatu pitäisi olla parempi kuin normaalissa antennitv:ssä. Tilanteesi vaatisi hieman tarkastelua, ja suosittelenkin että otat yhteyttä esimerkiksi meidän chattiin kirjautumalla omille sivuille. Yhteisössä meillä ei ole käytössä asiakastietoja, joten chatissa pääsemme vähän tarkemmin katsomaan mistä on kyse. Viaplayta tai Netflixiä ei ole tilattavissa meidän kautta, mutta Netflixin sovellus löytyy suoraan boksilta. 

Joo, miul on netflix tilaus on ja viaplay jne.... Mut mist pääsee niihin käsiks... Niiku kanaviinkin... En tajuu... Mut joo kuhan on aikaa ni sit pitää chättäillä... 

Käyttöönotossa auttaa myös meidän Helppi-tekijät. Yhteystiedot ja ajanvaraus löytyy täältä. Eiköhän tuo vielä hyväksi käänny!

Ok, ois syytä. Muuten kauppa purkuun

 

 

Vastaa