Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Katselija123
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Telia tv ei toimi nettiselaimella

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei! Onko vinkkiä mitä tehdä? tv.teliaa en saa toiminaan Chromella enkä edgellä. Tämä hp läppäri on alle vuoden vanha ja kaikki päivitykset yms pitäisi olla kyllä ajan tasalla. Täältä aiemmista keskusteluista löysin puhuttavan chromen telia laajennuksesta mutten nyt ainakaan sitä löydä. Tv telia toimi samoilla tunnuksilla kännykässä muttei nettiselaimella. Tälläinen ilmoitus tulee kun yritän laittaan tallennuksia pyörimään: 20210720_144159.jpg

1 vastaus
HeikkiSul
Telialainen
Telialainen
  • 39 custom-general.kudos
  • 140 custom-general.replies
  • 4 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@Katselija123  kirjoitti:

Hei! Onko vinkkiä mitä tehdä? tv.teliaa en saa toiminaan Chromella enkä edgellä. Tämä hp läppäri on alle vuoden vanha ja kaikki päivitykset yms pitäisi olla kyllä ajan tasalla. Täältä aiemmista keskusteluista löysin puhuttavan chromen telia laajennuksesta mutten nyt ainakaan sitä löydä. Tv telia toimi samoilla tunnuksilla kännykässä muttei nettiselaimella. Tälläinen ilmoitus tulee kun yritän laittaan tallennuksia pyörimään: 


Moi Katselija123 ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Tallennuksissa on tosiaan yleistä häiriötä tällä hetkellä ja korjauksen alla. Toimiiko lähetyksien katsominen muuten normaalisti?