Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63173
Kirjoituksia 172447

Telia tv ja arris vip4302Highlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎11-10-2018
Kirjoituksia: 18
1/2

Telia tv ja arris vip4302

Nyt kun on hetken saanut kokeilla näitä vehkeitä, eli sen 14 päivää, niin täytyy sanoa että on se mukavaa kahtoa ohjelmia kun kaikki näkyy HD-laadulla pätkimättä ja kuuluu 5.1 äänillä.

 

Mutta Arriksen digiboxi on kyllä niin alkeellinen toiminnoiltaan kuin vaan voi olla. Muutaman vuoden kun on ollut Canalin asiakas, niin kyllä niitten boxi vaan on parempi. Sarja tallennuksia on helppo tehdä, tallenteet menee omiin kansioihin, josta myös näkee että mitkä kansion tallennuksista on jo katottu. Voi tallentaa kahta kanavaa, ja kahtoa kolmatta yhtä aikaa, telian boxilla voit tallentaa sitä mitä katsot, kun laajakaista taitaa olla vaan 20 megainen... Ohjelmaopas canalilla myös parempi mielestäni, sekä ohjelmien haku.

 

Sääli luopua Teliasta, ja siirtyä takaisin Canalin asiakkaaks, mutta jos jostain pitää luopua, niin se on kuvanlaatu , tilalle tulee kuitenkin parempi boxi paremmilla tallennus ominaisuuksilla. 

 

Minua ei niinkään kiinnosta boxeissa mitkään sovellukset kun en niitä juurikaan tarvi. Mutta olisi se mukava tallentaa kanavilta sarjoja, kun niistä kk-maksuakin joutuu maksamaan. Arriksen kovalevy on kyllä tässä tapauksessa aivan turha

 

Ehkäpä tulevaisuudessa Telian boxit olisi järkevämpiä käyttää, ja olisi helpompi touhuta noitten tallennuksien kanssa. 

 

Kiitos ja näkemiin

1 vastaus
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2018
Kirjoituksia: 342
2/2

Vs: Telia tv ja arris vip4302

Kiitos, että jaoit kokemuksesi! Harmi, jos päädyt palaamaan Canalille. Jatkuvan tallennuksen saat käyttöön näiden ohjeiden avulla. Jos käytät verkkotallennusta, voit tallentaa useampaa kanavaa yhtä aikaa. 

0 tykkäystä