Telia tv:n digiboksi & C More- kirjasto

  • 23 March 2020
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Elisa Viihteen sekä Dna tv:n digibokseilla voi katsoa koko C Moren sisältöä, myös kotimaisia sarjoja sekä tv- ohjelmia. Tähän ei Telia omassa palvelussaan pysty. Nyt Telia on lisäksi alkanut vähentämään entisestään C Moren sisältöä digiboksiltaan, vaikka luulisi, että palvelu paranisi nyt kun Telia sentään omistaa C Moren.

 

Telia tv:n digiboksin C More- kirjasto on täysin sekaisin. Sieltä on poistunut esimerkiksi Peaky Blindersin 1.kausi, vaikka sillä olisi katseluaikaa syyskuun alkuun kuten sarjan muillakin kausilla. Ja Silta- sarjasta on ekasta kaudesta vain jaksot 3 ja 10, 2. kautta ei saa auki ollenkaan, 3. kautta ei ole ja 4. kaudesta on jaksot 5, 6, 7 ja 8. Mitä sekoilua tämä on? Lisäksi Riviera- sarjasta on saatavilla vain 2. kausi, vaikka pitäisi olla myös 1. kausi katsottavissa.

 

Miksi palvelu huononee?


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Hei @jarkko35 toistaiseksi ei ole C Moren sovellusta saatavilla TeliaTV boksille kuten Elisalla ja Dna:lla. Tätä ominaisuutta on toivottu aiemminkin ja asia on tuotekehityksen tiedossa. Muutosta en tässä vaiheessa voi luvata enkä aikataulua kertoa.


 


Mainitsemistasi sisällöistä on häiriöilmoitus tehty ja pyrimme palauttamaan kirjaston puuttuvan sisällön mitä pikimmin.

Vastaa