Telia tv:n digiboksin uusin päivitys, mitä uutta?

  • 11 February 2020
  • 4 kommenttia
  • 31 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Tänään oli tullut uusin päivitys Telia tv:n digiboksille. En huomannut mitään muuta uutta, kuin että nyt kohdassa "eniten käyttämäsi kirjastot" kuvakkeet ovat typerämmän ja isomman näköisiä. Kannattiko tämän takia tehdä päivitys? Odotin jo, että nyt digiboksille olisi tämän päivityksen myötä tulleet Netflix sekä Yle Areena, mutta ei. Telialla ei kyllä tapahdu mitään kehitystä. Luulin myös, että C Moren kirjastoon olisi jo tullut katsottavaksi kaikki C Moren sisältö, kuten Onnela ja Aallonmurtaja - mutta ei. Miksi tehdä jotain "kuvake"-päivitystä, kun voisi oikeati päivittää palvelua paremmaksi?


4 kommenttia

Niin, näitä päivityksiä tehdään aikaajoin ja tämän päivityksen myötä nähtävissä oleva muutos oli nuo kuvakkeet. Pinnan alla tehdään edelleen kehitystyötä :smileyhappy:


 


Onhan sulla muuten käytössä jo C Moren sovellus puhelimessa? Joitain ohjelmia näkyy vain C Moren oman sovelluksen kautta.


 


Kannattaa lukaista myös C More suoratoistopalvelun käyttöönotto Telian tunnuksilla 

Telia viihteessä päivitetään kuvakkeita ja ihmetellään häviäviä katoavia kanavia samalla kun esim. Lounea päivitti kanavatarjontansa n. 50 uudella lineaarikanavalla... 


 


Lisäystä edelliseen, kyllä tulee ikävä 10 vuoden takaisia aikoja jolloin Soneran KotiTV oli vielä kehittyvä palvelu... 


 


edit Merja_J: yhdistetty kaksi viestiä

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

No tulihan tuonne aiptv puolelle uutta, kun Nelosen kanavat näkyvät nyt suoraan ilman  tallennusta edellyttäen että on Telian laajakaista käytössä.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +6

"Mutta neuvotteluja käydään ja kehitystä tehdään pinnan alla koko ajan. Mitään uutta ei ole tulossa. Heti kerrotaan, kun on jotain kerrotavaa".

Vastaa