Telia tv:n kehittäminen?

  • 28 August 2017
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Hei!

 

Huomasin, että Virossa Telia tv:ssä on saatavilla myös Foxplay-sovellus. Ja Ruotsissa Telia tv:n digiboksilla on Viaplay. Onko aikomuksena tuoda Suomen Telia tv:lle enää mitään uutta? Uusia sovelluksia...


6 kommenttia

Lisää on kyllä tulossa. ja varmasti. :)


Tälläiset palveluihin liittyvät asiat ovat sopimusasioita, joista keskustellaan jatkuvasti. Nämä eivät tapahdu yleensä kovinkaan nopealla syklillä, sillä tälläset asiat vaativat hiontaa jotta saadaan kaikkia tyydyttävä ratkaisu, myös asiakkaitamme. Vaikka toisessa Telia-maassa olisikin jo jokin palvelu käytössä, täytyy siitä kuitenkin vielä keskustella kyseisen palveluntarjoajan kanssa myös täällä Suomenkin päässä.  


Näistä ollaankin sun kanssa keskusteltu jo useampaan otteeseen, tiedotamme tilanteesta sitä mukaa, kun tietoa on julkistettavissa. :) 

Kunniamerkki +14

Katsooko joku oikeasti näitä foxin/nelosen/mtv3:n mainoksilla täytettyjä suoratoistopalveluita? Eikö ne ohjelmat voisi tallentaa niin sitten voisi katsella ilman mainoksia.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Toiveena Telia tv:n digiboksille olisi seuraavat sovellukset:

-Yle Areena

-Spotify

-Viaplay

-Ruutu

 

Ja sitten pääsy C Moren suoratoistopalveluun, siis niillä jotka ovat tilanneet C Moren Telian kautta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@tilasto kirjoitti:

Katsooko joku oikeasti näitä foxin/nelosen/mtv3:n mainoksilla täytettyjä suoratoistopalveluita? Eikö ne ohjelmat voisi tallentaa niin sitten voisi katsella ilman mainoksia.




Katsomossa on usein vain 2-4 mainosta muutaman kymmenisen sekunnin ajan. En tiedä aikovatko tulevaisuudessa tuoda maksullisen lisäpalvelun eli ilman mainoksia ja nykyään joutuu ainakin kirjautumaan sisään jotta voi katsoa :)


 


Yle Areena on vapaasti käytettävissä ja mielestäni parhain maksuttomista suoratoistopalveluista tällä hetkellä. Jokaisella on hyvät ja huonot puolet. Kaikin puolin olen ollut tyytyväinen. Vähäiseen käyttöön on jäänyt Ruutu ja Fox Play.

Moikka!

Tuota FoxPlay-sovellusta ei Telia TV -digiboksilla tosiaan ole, mutta ensihätään vinkkaisin FOX-ohjelmakirjastosta. Sinne tallentuu 7 vuorokauden ajaksi katsottavaksesi suurin osa kanavalla esitetyistä ohjelmista. :)

Mitä Viaplayyn tulee, sitä ei kyllä taida olla Ruotsissakaan Telia TV:ssä. Molemmilla on toki erilaisia Viasatin ohjelmistoa sisältäviä kirjastoja saatavilla.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +7

Jaaha...minun toiveeni kehityksessä on se HD-verkkotallennus!! (ihan näin taas vain muistuttaakseni)

Vastaa