Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62364
Kirjoituksia 170404

Telia tv:n kehittäminenHighlighted
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎07-12-2015
Kirjoituksia: 411
1/2

Telia tv:n kehittäminen

Telia ei näytä panostavan Telia tv-palvelun kehittämiseen. Uusia sovelluksia ei tuoda digiboksille, vaikka tätä uusinta digiboksia mainostettiin "mediadigiboksina" ja luvattiin, että uusia sovelluksia Netflixin sekä Youtuben lisäksi olisi muka myös tulossa. Eipä ole näkynyt, vaikka boksi julkaistiin jo reilu vuosi sitten. Yle Areenaa innolla odottaisin.

 

Lisäksi boksi pitää buutata monta kertaa viikossa kun "jatka katsomista" lista ammottaa tyhjyyttään yhteysvirheen takia. Luulisi, että tälläiset bugit olisi jo korjattu.

 

Telia on tietysti ruotsalainen yritys ja ehkä siksi ei haluta panostaa suomalaisiin asiakkaisiin esimerkiksi tuomalla Yle Areenaa digiboksille saataville.

 

Telian mielestä Telia tv on jo varmaan valmis. Mitään uudistuksia ei tule tapahtumaan.

1 vastaus
Highlighted
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎13-04-2017
Kirjoituksia: 93
2/2

Vs: Telia tv:n kehittäminen

Moi! Uusia ominaisuuksia ja palvelua ylipäätään kehitetään taustalla, vaikka ulospäin ei paljoa näyttäisi tapahtuvankaan Hymiö Onnellinen Laitetaan painavaa palautetta kehityspuolelle etenkin Yle Areenan osalta. Tuosta 'jatka katsomista' toiminteesta huolittais mielellään ilmoitus meidän häiriöpuolelle. Pääsetkö käväisemään itsepalvelussa niin otetaan ilmoitusta ylös? Joko chatin kautta tai suoraan vikailmoituksena. Pääset itsepalveluun osoitteesta www.telia.fi/kirjaudu