Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64243
Kirjoituksia 174744

Telia tv- sovellus ja kelaaminenHighlighted

Telia tv- sovellus ja kelaaminen

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 450 kpl

Telia tv- sovellus ja kelaaminen

1/4

Miksi Telia tv- sovelluksessa ei ole minkäänlaisia kelausnappeja? Turhauttavaa joutua katsomaan selaimella Telia tv- sovelluksen kautta mitään, kun joutuu arvuuttelemaan aikajanalla jotain tiettyä kohtaa. Muilla palveluntarjoajilla on yleensä 15 sekunnin tai 30 sekunnin kelaustoiminnot eteen- ja taaksepäin. Kehitetäänkö tätä sovellusta paremmaksi?

3 vastausta
Highlighted

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

2/4

@jarkko35: Sovelluksesta nuo +-10 sekunnin kelausnapit löytyvät heti siitä ruudun keskeltä Play/Pause-näppäimen molemmin puolin. Selainversiosta nämä puuttuvat, mutta siellä pystyt navigoimaan sekunnin tarkkuudella oikeaan kohtaan viemällä hiiren aikajanan päälle. Tämä on ainakin omasta mielestä ollut hyvä systeemi. Miten itse toteuttaisit kelauksen?

0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 450 kpl

3/4

Siis ymmärsinkö oikein, että Telia ei osaa koodata Telia tv- sovellukseen selaimelle samanlaisia kelaus"nappeja" mitä on puhelimella käytettäessä? Ainakin Elisa Viihteessä on kelausnapit käytettävissä myös selaimella katsottaessa.

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 152 kpl

4/4

Tällä hetkellä kelaustapa sovelluksella ja selaimella on eri, kuten @IlariJR tuossa edellä mainitsi. Laitan tästä toivetta eteenpäin, josko saadaan samanlainen kelaustapa molempiin.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.