TeliaTV-boxi myytiin Liigan yksinoikeudella ja nyt sitä saa muualtakin. Huijattu olo.

  • 3 March 2020
  • 1 kommentti
  • 3 katselukertaa

Minulle myytiin TeliaTv digiboxi sanoilla " muuta kautta et tule saamaan liiga boxilla katsottavaksi". Itse kun en tykkää chromecast yms virityksistä, niin hommasin boxin siksi. Samalla luovuin Maxivisionin palveluista (boxista) joka on muuten valovuoden Teliaa edellä.

 

Nyt kuitenkin Cmoren kautta saa liigan näkyviin, kohta varmaan muualtakin.

Näin ollen olo on petetty, kun boxin myyjä sanoi, että muualle ei tule näkyviin. Jos tuleekin muun firman boxin kautta näkyviin, 

Voinko irtisanoa määräaikaisen sopimukseni, koska myyjän puheet ei pitänyt paikkaansa. Tämän lisäksi teli digiboxi on täysin turha laite ilman liigaa, koska kaikki kanavat ei näy vrt. esim. maxivison .


1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +12

Liiga on nyt tullut C Moren kautta myyntiin Liigapassin sekä Liigapassi + C More Total yhdistelmäpaketin myötä. Muut Liiga-paketit ovat edelleen toistaiseksi vain meidän kautta saatavilla. Toki tilanne on aiemmin ollut se, että Liigan on saanut vain meidän kautta. 


 


Näkemättä asiakastietojasi en osaa sanoa, koska ja millainen myyntitilanne on ollut, mutta tilanne on tuolloin voinut olla myyjän kuvaaman mukainen. En pysty ilman tarkempaa selvitystä siis kertomaan onnistuuko irtisanominen tässä tilanteessa vaiko ei. Irtisanomiset käsitellään asiakaspalvelussamme, josta pyytäisin vielä varmistamaan tähän asiaan vastauksen.

Vastaa