Telian C More -paketin sisältö

  • 17 March 2021
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Kunniamerkki +3

Onko Telian kautta otettavan Cmoren valikoima pienentynyt verrattuna suoraan Cmoren oman sovelluksen  valikoimaan?
Ainakin kun piti kattoo "Klovn the final" elokuva, niin Telian Cmore kirjastosta sitä ei löydy samanlailla kun taas suoraan Cmorelta se löytyy. Muutenkin oli todella suppeat valikoimat Telian Cmore kirjastossa... Hinta lienee kuitenkin sama?


Onkohan näistä valikoiman supistamisesta, tai muista muutoksesta tullut mitään informaatiota asiakkaille? Mulla vissiin tällänen on menny epähuomiossa ohi jos infoa on lähetetty.


 


Aikasemmin kyllä pääsi siitä Cmoren omalta sivulta katteleen (kuva) elokuvia, mut nyt kun kirjautuu operaattoritunnuksilla sisään, joutuu Telian sivuille ja sieltä Cmoren vajavaiseen kirjastoon.



 



Edit SaJoonas: täsmennetty otsikkoa


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

Tarkoitus on että Telia TV-palvelun C More kirjastosta olisi katseltavissa lähes sama sisältö kuin C More sovelluksen tai verkkosivuston kautta, mutta joitain ohjelmia on jouduttu sinne jälkikäteen lisäämään.


Operaattori kirjautumisen kautta sisältö pitäisi tismalleen sama kuin C Moren kautta suoraan tilatulla palvelulla. 


 


Millä laitteella katselet C Moren sisältöä? Operaattorikirjautumisen jälkeen pääsethän C More sovelluksen tai cmore.fi sivustolle katselmaan ohjelmia? Eli katselu ei tapahdu Telia TV- sovelluksella tai tv.telia.fi sivustolla?

Vastaa