Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63169
Kirjoituksia 172446

Telian digiboksin uusin päivitys 8.5.Highlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎04-02-2015
Kirjoituksia: 146
1/6

Telian digiboksin uusin päivitys 8.5.

Hiukan taustaa: aikaisemmin digiboksin kaukosäätimen Menu-näppäin johti aluksi Ohjelmaoppaaseen. Jossain vaiheessa kritisoin tätä, koska kaukosäätimessä on jo kaksi erillistä näppäintä Ohjelmaoppaalle, ja toivoin låhtökohdaksi Tallennukset, joka olisi huomattavasti kätevämpää käyttäjälle. 

Nyt huomasin käynnistäessäni digiboksia "Software Updaten", siis päivityksen. Ja mitä Telian insinöörit olivatkaan tällä kertaa keksineet: Menu vie nykyisin aivan uuteen kohtaan Alku, josta oikealle klikkaamalla Ohjelmaopas, sitten Tallennukset jne; siis hankalampaa kuin ennen. Mutta päähuomio kiintyy tärkeimmäksi katsottuun etusivuun: Vuokratuimmat! Telian mielestä siis käyttäjät kaikkein mieluimmin haluavat tietää, mitä muut eniten vuokraavat. Kaunista etusivua kaipaavat mainosmiehet lienevät olleet töissä. Vaaditaan klikkaua alaspäin, jotta pääsee kohtaan Jatka katsomista, jota luulisi enemmän katsojan kaipaavan, toinen klikkaus alas kohtaan Omat suosikit (tärkeä sekin), kolmas kohtaan Viikon vinkit.

Jälleen kerran siis Telialla ei ole annettu ajatustakaan käytön helppoudelle, ainostaan hienolle ulkonäölle. Sillä lailla!

5 vastausta
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 430
2/6

Vs: Telian digiboksin uusin päivitys 8.5.

Kiitos kun toit mielipiteesi ilmi @ericrose. Laitoin terveiset eteenpäin suoraan tuotekehityksen puolelle.

0 tykkäystä
Highlighted
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎07-12-2015
Kirjoituksia: 434
3/6

Vs: Telian digiboksin uusin päivitys 8.5.

Itse olen todella tyytyväinen tähän digiboksin uuteen päivitykseen! Tämä alkaa tuntumaan todella kodin viihdeboksilta, nyt samassa näkymässä (etusivulla) on esillä kerralla kaikki tarvittavat - vuokraamon suosituimmat - jatka katsomista lista - omat suosikit - ja viikon vinkit. Todella vaivatonta, tyylikästä ja näppärää. Sitten ylävalikosta on helppo siirtyä ohjelmaoppaan kautta tallenteisiin ja kirjastoihin sekä Youtubeen... tykkään. Vielä kun Telia saisi boksiin takaisin Netflixin niin johan kelpaisi. Kiitos.

Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎04-02-2015
Kirjoituksia: 146
4/6

Vs: Telian digiboksin uusin päivitys 8.5.

Kaikki mainitut olivat jo edellisessäkin versiossa; ihmettelen vain suuresti välttämättömyyttä tuoda erityisesti esille juuri Vuokratuimmat. Pitäisin tärkeimpänä katsojan omien henkilökohtaisten tarpeiden sijoittamista helpoiten saataviksi: Tallennukset, Jatka katsomista (joka oli aikaisemmin etusivulla), Omat suosikit. Itselläni muuten kyllä Netflix edelleen löytyy, yhdellä klikkauksella vasemmalle.

0 tykkäystä
Highlighted
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎07-12-2015
Kirjoituksia: 434
5/6

Vs: Telian digiboksin uusin päivitys 8.5.

Ennen Omat suosikit ei ollut etusivulla näkyvillä, vaan se piti "klikata" esille. Nyt samalla näkymällä on vuokratuimmat, jatka katsomista, omat suosikit ja viikon vinkit. Minusta paljon kätevämpää. Kaikki kerralla esillä. Tuota Netflixiä ei ole saatavilla Telian uusimmassa UHD-digiboksissa. Siksi toivoisin sitä saataville.

0 tykkäystä
Highlighted
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎10-06-2013
Kirjoituksia: 270
6/6

Vs: Telian digiboksin uusin päivitys 8.5.

Yksi asia uudessa valikossa täytyy korjata; jos siirryn esim kohtaan kirjastot ja avaan sen oklla ja painan takaisin näppäintä palatakseni valikkoon se menee aina alku kohtaan. Mielestäni pitäisi jäädä kohtaan kirjastot eikä palata alkuun josta selaus tarvitsee aloittaa uudelleen.