Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64298
Kirjoituksia 174895

Teräväpiirtoa Sonera viihde netissä ja mobiilissaHighlighted

Teräväpiirtoa Sonera viihde netissä ja mobiilissa

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Teräväpiirtoa Sonera viihde netissä ja mobiilissa

1/2
Asumme alueella, johon ei tule kuin 8Mb:n kuparipiuha. Siksi päädyimme liikkuvaan nettiin (Huawei B593s-22) koska tilausta tehtäessä Soneran puhelinpalvelussa vakuutettiin, että Sonera viihteen esitykset ml. MtvTotal/C More kanavat näkyvät HD tasoisina, mikäli omat laitteet mahdollistavat HD tasoisen kuvan katsomisen. TV on Samsung Full Hd Smart tv ja Huawein purkista tulee tarpeeksi mehua. Tietokone on kysymysmerkki...
Lenovon Flex 15 läppärin resoluutio ei tuottanut Full HD kuvaa, joten ostin IPad Air 2:n sekä Apple tv:n. Se paketti ei suostunut näyttämään kuvaa ulkoisen näytön kautta, joten palautus myymälään.
Liikkeessä olivat sitä mieltä, että tietokoneiden tehot eivät riitä kunnollisen hd kuvan tuottamiseen...
Mikä neuvoksi?
-löytyykö sellaista laiteyhdistelmää, jossa full hd kuva näkyisi kunnolla
-pitääkö vaihtaa satelliittiin...
0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Viestejä 312 kpl

2/2
Moi TiMoE,

Viihteen netti- ja mobiilipalvelu valitsee kuvanlaadun automaattisesti käytettävän yhteyden ja laitteen mukaan. Palvelu lähtee käyntiin heikoimmasta laadusta, millä se varmistaa, että yhteys videopalvelimelle toimii. Laitteesta riippuen parhaan kuvanlaadun saavuttaminen voi kestä kymmeniä sekunteja. Full HD:n 1080i/p tasoista kuvaa kanavilta ei kuitenkaan tule Viihteen netti- ja mobiilipalvelussa.
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.