The Affair sarja

  • 1 December 2015
  • 9 kommenttia
  • 1 katselukerta

Moi

Miksi The Affair toisen kauden 9 jaksoa ei näy Sonera Viihteen ohjelmakirjastossa/HBO?


9 kommenttia

Puuttuu tosiaan vielä toistaiseksi Viihteen digiboksin ohjelmakirjastosta. Mobiiliviihteen puolelta löytyy kyseinen jakso normaalisti. Tästä on selvitys meneillään miksei ole tuonne boksin ohjelmakirjastoon tullut, toivottavasti olisi pian tarjolla myös sieltä!

Ok. Kiitos viestistä. Kävin äsken katsomassa niin ei vielä näy. No, toivottavasti asia pian korjaantuu!

The Affair sarjan 9 jaksoa ei näy vieläkään sonera viihteen digiboksin kirjastossa. Onko asiasta mitää uutta tietoa?

No on tää nyt perhana, joka ilta katsonut joko olisi kirjastossa, eikä vieläkään ole. Mikä mättää? Samoin The Knick kohta jo viikon myöhässä. Mistä maksan? En ainakaan oikea-aikaisesta, suunnitelmanmukaisesta palvelusta. Nyt vähän jo korpeaa, kun olisi kaivannut jotain kivaa katsottavaa, jota luulin tilanneeni täksikin illaksi.

Selvityksessähän tämä vielä on, täytyy tunnustaa että täälläkin alkaa korpeamaan, kun ei homma ole ratkennut. Argh!
Onko sinulla noita mobiiliviihteen tunnuksia jo?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Ja minkäänlaista hyvitystä Sonera ei tietenkään asiakkailleen kuukausilaskusta tarjoa, vaikka palvelu on yli viikon puutteellinen? Ei tietenkään, onhan kyseessä Sonera. Raha kelpaa, vaikka palvelun sisältö ei vastaa vaatimuksia. Sarjat katsottavissa 24 tuntia ensiesityksestä, näinkö on nyt ollut?!

Aika erikoista ettei Affairin ja muiden sarjojen ongelmia digiboksiviihteessä ole saatu ratkaistuksi näiden viikkojen aikana, sillä onhan näitä ongelmia ollut aiemminkin, viime kaudellakin Affairin kanssa. Valmistaudun juuri katsomaan 10. jakson mobiiliviihteestä - jonka päädyin tilaamaan juuri tämänkaltaisten ongelmien takia. Pistää miettimään... en haluaisi maksaa kuin yhdestä palvelusta.

Nuo mobiiliviihteen tunnukset ovat maksuttomat, ja jos sinulla on jo Viihteessä kanavapaketti, saat sen mobiiliviihteeseen ilman eri veloitusta :smileyhappy:

taisin sekoittaa sitten maksullisen tallennuksen ja mobiiliviihteen :smileyhappy:

Vastaa