Thomson tg789vn sw-päivitys ja USB-levy

  • 1 March 2015
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Kunniamerkki +2

Thomson TG789vn -purkkiini päivittyi noin viikko sitten softaversio 10.5.1.Q. Uudella softalla modeemi alkoi rebootata itseään noin 5 minuutin välein. Osoittautui, että ongelma poistui kun irrotin modeemista USB-levyn, joka on siinä ollut kiinni verkkolevynä muutaman vuoden ja toiminut hyvin. USB-levyssä on teran vfat-partitio. Kun se on kiinni modeemin käynnistyessä, se tulee kyllä modeemille onlineen jollain tavalla ja levyllä alkaa aikamoinen rouskutus, ikään kuin Thomson tekisi sille jotain reconfiguraatiota tms. Luin jostain että Thomsonin 10.5.1.Q-versio haluaa vfat-tiedostonimet kapitalisoituina, ja lisäksi mainittiin että moista rajoitusta ei ole jos diskillä on ext-tdstojärjestelmä. Vanhassa versiossa dos-tiedostot ovat toimineet ihan hyvin, joten minkäköhänlainen toiminnallinen muutos Thomsonin uudessa softaversiossa on tullut usb-levyjen käsittelyyn? Ainakin uuden version online-helppi mainitsee edelleen, että ainoa tuettu filesysteemi on fat32..


1 kommentti

Kunniamerkki +2

Uudistan kysymykseni USB-levyn jakamisesta TG789:ssa, kun se lakkasi minulla toimimasta 10.5.1.Q -versiossa.

Kyseessä on siis pelkkä Network File Server -toiminto; ei UPnP:ta tai Managed Partitiota. USB-levy vain jaetaan sellaisenaan sisäverkkoon.

Sama konfiguraatio toimi edellisessä Thomsonin sw-versiossa, mutta nyt pelkästään levyn liittäminen USB-porttiin saa koko purkin niin sekaisin että se boottaa noin viiden minuutin välein.

 

Toimiiko jollakulla FAT-USB-levyn jako 10.5.1.Q -versiolla?

 

Tai onko selkeää tietoa, miten USB-levyn käsittely tässä versiossa muuttui? Pitääkö levy konfiguroida uusiksi, esim. muuttaa ext2-tiedostojärjestelmäksi tms.?

Vastaa