Tilasin uuden samsung television ongelmat alkoi

  • 12 January 2017
  • 8 kommenttia
  • 113 katselukertaa

kun uuden television kytkin paikalleen kaikki toimi noin viikon hyvin,sitten alkoi ongelmat laitat telkkarin päälle keltainen/oranssi ruutu näkyy vain ja ääni kuuluu.kun otan digiboksista virtajohdon irti odotan puolituntia taas näkyy kuva.

Naapurissa sama soneran kotiviihde paketti,kun vien sinne oman digiboksin näkyy ihan normaalisti.hdmi johdon paikanvaihto ei auta mitään.eli tämä uusi soneralta tilattu samsung telkkari ei jotenki toimi tuon motorolan digiboksin kans?


8 kommenttia

Mikä telkkarimalli sinulla oli samsungilta nyt käytössä? Kokeiletko korjaantuuko ongelma siten jos oranssin/keltaisen ruudun aikana käytät vain telkkarista virtajohtoa irti 10s ja laitat takaisin? Jos ongelma korjaantuu telkkarin uudelleenkäynnistyksellä --> on vika todennäköisesti silloin telkkarissa.

Ilmoitathan miten käy.

Samsung 55" Ultra HD Smart-TV UE55KU6475UXXE

Täytyypä kokeilla tv virtajohto hommaa seuraavaksi.

Näin se menee töllön virtajohto irti noin kymmensekunttia ja kuva näkyy!onko juuri tuo telkku rikki?

@Kimble84: Välttämättä TV ei nyt kuitenkaan olisi rikki. Meillä on muutama samanlainen tapaus tällä hetkellä selvityksessä, mutta voisit toki jättää vikailmoituksen Omilta Sivuilta niin selvitetään sinunkin tapausta vielä erikseen tarkemmin.

No hyvä ettei telkkua tartte alkaa vaihtaan.tein vikailmoituksen.veikkaa silti tuota motorolan digiboksia...

Päivitä se telkku nyt ekaksi?.Helpoiten se toimii pistämällä rj-45 johto kiinni telkusta->vdsl/adsl boxiin ja settings->tuki->ohjelmistopäivitys kun se ekaksi saa yhteyden nettiin.Sen saa myös yhdistettyä wlanin kautta mutta vaatii vähän säätämistä.1160 softa on uusin.

Olen päivittäny telkun.

Ei vaikutusta.

Ensin kun avaa telkun sitten vasta digiboksin kuva näkyy?

Ongelma on edelleenkin tutkinnassa laitevalmistajalla ja testauksia tehdään meidänkin päässä ongelman selvittämiseksi.

Vastaa