Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 60370
Kirjoituksia 166164

Tukeeko Telia TV digiboksi Arris 5305 hdmi-cec toimintoa?Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎02-01-2020
Kirjoituksia: 1
11/12

Vs: Arris 5305 cec

 


@AnneAn  kirjoitti:

Muilta osin kuin boksin tunnituksen osalta CEC ei ole käytössä eli telkkarien kakeilla pääsääntöisesti ei voi ohjata meidän Arris-digibokseja.

 

TeliaTV digiboksin kaukosäätimellä voi ohjata telkkareita, kuten @tilasto jo vinkkasikin eli televisioita ohjataan IR:ssä ja digiboksia Bluetoothilla. HDMI CEC ei noinkaan päin ole toiminnassa.


Tämä on kyllä vähän pettymys. Mietin juuri uuden laitteen tilaamista, ajatuksena ottaa Telia TV taas käyttöön (vanha boksi hajalla jossain nurkassa, tilaus silti voimassa), ja kynnyskysymys on kaukosäätimen tarpeellisuus.

 

Onko siis kyseessä valmistusvika/puute vai tietoinen valinta rampauttaa laitteen ominaisuuksia? Vesittyy koko CEC:n idea, jos joutuu useita kaukosäätimiä pitämään käytössä, kun PS4, vahvistin ja muut vempaimet toimivat ihan kiltisti sillä TV:n omalla kaukosäätimellä. Harmillisen vajaatoimisia ja "vähän sinne päin" tehtyjä laitteita tuntuvat kaikkien operaattorien viihdesysteemit olevan.

0 tykkäystä
Highlighted
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎08-04-2019
Kirjoituksia: 276
12/12

Vs: Arris 5305 cec

Moikka @DrTurtle ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Mukavaa kun päätit kirjoittaa tänne. Yhteisöstä löydät varmasti mielenkiintoista luettavaa ja keskusteluja, joihin osallistua!

 

Harmi kuulla jos boksi ei vastaa tarpeitasi. CEC -toiminnallisuus on edelleen sama. Digiboksin ohjaaminen onnistuu joiltakin television kaukosäätimeltä, esim. Samsungin One Remote:lla. 

 

Tämä on asia, joka tulee viedä kehitystiimille tietoon ja kirjaankin tästä palautteen eteenpäin.

0 tykkäystä