Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63816
Kirjoituksia 173800

Tunnukset tekstviestillä..Highlighted

Tunnukset tekstviestillä..

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Tunnukset tekstviestillä..

1/4
Heippa. Koitin etsiä tietoa, että missä vaiheessa saan tekstiviestin viihdepalvelun tunnuksista. Laitteet on noudettu viikko sitten ja eilen sovin asentajan tulosta huomiselle. Asentaa siis kuitumuuntimen.. Jos siis haluaisin laitteet käyttöön asentajan käynnin jälkeen..niin tarvisin tietty nuo salasanat ja tunnukset. Omat sivut tsekkasin..ja sieltä ei löydy kyseisiä tietoja.. Kiitos, jos joku osaa auttaa!
0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 4 415 kpl

2/4

Minulle tunnukset tuli s.postina että jos olet antanut tälläiset tiedot tilauksen yhteydessä suosittelen katsomaan sieltä. Lisäksi katsoitko Viestintäkeskuksessa?

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/4
Tilausvahvistuksen yhteydessä lukee vain, että tilauksen edetessä saat tekstiviestin/sähköpostin tunnuksista. Viestintäkeskus tsekattu, ei tietoa uudesta liittymästä. 😞
0 tykkäystä
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 4 415 kpl

4/4

Voit ottaa tästä suoraan yhteys asiakaspalveluun omilta sivuilta tai puhelimitse. Itselläni tuli kätevästi sähköpostiin ja taisi tulla myös tekstariinkin hyvissä ajoin. 

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.