Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66558
Kirjoituksia 179885

Tv kortti ei näy omissa palveluissa.Tv kortti ei näy omissa palveluissa.

Raiggu
Uusi keskustelija
Viestejä 18 kpl

Tv kortti ei näy omissa palveluissa.

1/5

Kävin eilen pe Tikkurilan Telia-kaupassa laajakaista-ongelma asioissa ja samalla pyysin/hankin kaapelittv-kortin jotta ne muutamat lisäkanavat näkyisi. En ottanut mitään kanavapaketteja nyt siihen.

 

Ongelma nyt on se että kortti ei näy lainkaan tiedoissani joten en voi linkittää sitä tv:n conaxiin ja tietenkään se ei nyt toimi. Kaupassa henkilökunta soitti jonnekin ja aktivoinnin piti olla selvä, mutta selvästi ei. 

Vastaa
0 tykkäystä
4 vastausta

Purnipsi
Velho
Velho
Viestejä 2 505 kpl

2/5

Hei,

 

tuota kannattaa kysäistä ihan puhelimitse aspasta taikka sitten omien sivujen chatin kautta. Voi olla (en tiedä varmaksi), voiko noissa olla jotain viiveitä vai jos sinulla on Telia TV/viihde tms. palvelu, meneekö sen alle. Tai sitten laajakaistaliittymän alle?

Vastaa

Raiggu
Uusi keskustelija
Viestejä 18 kpl

3/5

Ainoa palvelu muuten on laajakaista. Se sentään näkyy kun kirjautuu.  Se myös ainoa omat palvelut-sivulla. Myymälässä sanottiin eilen että toimisi suoraan. 

Vastaa
0 tykkäystä

IlariJR
Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

4/5

Moi @Raiggu ! Tämä vaatisi asiakastietojen tarkastelua, joihin ei valitettavasti täällä Yhteisössä päästä käsiksi. Jos olet kirjautuneena telia.fi:hin, niin sinne oikeaan alalaitaan pitäisi ilmestyä chat-ikkuna. Sitä kautta voidaan selvittää asiaa tarkemmin 🙂

Vastaa
0 tykkäystä

Purnipsi
Velho
Velho
Viestejä 2 505 kpl

5/5

Kannattaa toimia @IlariJR ehdotuksen mukaisesti. Harmi, että joudut vielä uudelleen kontaktoimaan aspaa, kun asian piti olla jo selvä tolla myymäläkäynnillä.

 

Tarkoitin kortin näkymistä tuolla omilla sivuilla sillä, että se pitäisi näkyä siellä joko omana palveluna, tai sitten jokin lisäpalvelu laajakaistan alla tms. En tiedä miten tuo sivu rakentuu, kun minulla ei kaapelikorttia ole.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.