Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65912
Kirjoituksia 178515

Tv-palvelun tunnukset eivät kelpaaTv-palvelun tunnukset eivät kelpaa

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Tv-palvelun tunnukset eivät kelpaa

1/2

Kaukosäätimen patterin loppuminen sai aikaan sen, että tv meni "tehdasetuksille". Aikaisemmin tekstarilla saamani käyttäjätunnus ja salasana eivät kelpaa uudelleen kirjautumisessa, ei myöskään uusi tilaamani salasana. Mikään sähköpostiosoite ei myöskään kelpaa. 💩Mitkä sitte kelpaavat? 

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

Telialainen
Viestejä 430 kpl

2/2


Morjesta @Stusse ja Tervetuloa Yhteisöön! 

Pariston loppuminen kaukosäätimestä ei pitäisi vaikuttaa tuohon digiboksin asetuksiin. Onko sinulla käytössä minkälainen nettiyhteys ja toimiiko se normaalisti tällä hetkellä? Tämä voisi johtua siitä että digiboksi on jostakin syystä ladannut väärän ohjelmiston ja silloin käyttäjätunnukset eivät toimi.

Jos sinulla on käytössä Telia TV digiboksi laajakaistalla niin silloin käyttäjätunnus on yleensä 000-alkuinen numerosarja. Muussa tapauksessa se on sähköpostiosoite tai käyttäjätunnus jonka olet luonut. Pääset tarkistamaan tämän Minun Telian kautta kohdasta Minun TV-tilini. Sieltä pääset näet tunnukset sekä voit hallinoida niitä.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.