Tv-tallennus


No niin, ongelma on seuraavanlainen.....Miten ******* se on mahdollista että tabletin, kännykän tai tietokoneen kautta tapahtuva tv-ohjelmien tallentaminen on tehty niin ******* vaikeaksi? Erityisesti *******ttaa kun joutuu joskus kännykän kautta tallentaan, meinaan että sitä ******* tallannuspaikkaa ei löydy sitten *******ssäkään. Kun pistät hakusanaksi "tallennus" niin siinä neuvotaan miten pitää tallentaa, mutta ei sanallakaan mainita sitä että mistä *******stä se paikka löytyy. nykyään on niin *******n vaikea tallentaa jopa tietokoneella kun ei millään tahdo löytää sitä paikkaa. Eikö olisi helpompi laittaa etusivulle joka löytyy jopa kännykällä helposti.

Eli ETUSIVULLE LINKKI!!!

 

ps. Ja *******n äkkiä


11 kommenttia

Jaa, ei tämä mitenkään uusi asia ole, jo vuonna 2013 joku on kysynyt samasta aiheesta, eikä vieläkään mitään ole tehty asian hyväksi

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Moikka  ja tervetuloa Klaaniin! Sonera Viihteen etätallennukseen matkapuhelimella löytyy ohje täältä ja video etätallennkusesta tästä. Onko noissa ohjeissa jotain joka ei pidä paikkaansa tai kaipaisitko niihin jotain lisää? Laitetaan ehdottomasti palautetta eteenpäin jos jotain oleellista puuttuu!

Kaipaisin että etusivulla olisi linkki jota klikkaamalla pääsee ohjelmaopas sivustolle josta pääsee tallentamaan ohjelmia. Erityisen hankalaksi nauhoittaminen on tehty älypuhelimella, eli laittakaa linkki etusivulle!! 

Ennen sivujen "uusistamista" linkki löytyi sivun alareunasta.

Soneran etusivun alareunassa löytyy linkki "Asiakas edellä" sitä klikkaamalla aukeaa sivu jossa lukee "Haluamme tehdä asiakkaan elämän helpoksi"

 

Eli nyt teidän tehtävä on tehdä asiakkaan elämä helpoksi, laittakaa vaikka sen "asiakas edellä" tilalle "TV-tallennus"

 

Eli..

LAITTAKAA ETUSIVULLE LINKKI JOTA KLIKKAAMALLA PÄÄSEE NAUHOITTAMAA TV-OHJELMIA!!!

 

LAITTAKAA ETUSIVULLE LINKKI JOTA KLIKKAAMALLA PÄÄSEE NAUHOITTAMAA TV-OHJELMIA!!!

 

LAITTAKAA ETUSIVULLE LINKKI JOTA KLIKKAAMALLA PÄÄSEE NAUHOITTAMAA TV-OHJELMIA!!!

 

LAITTAKAA ETUSIVULLE LINKKI JOTA KLIKKAAMALLA PÄÄSEE NAUHOITTAMAA TV-OHJELMIA!!!

 

LAITTAKAA ETUSIVULLE LINKKI JOTA KLIKKAAMALLA PÄÄSEE NAUHOITTAMAA TV-OHJELMIA!!!

 

LAITTAKAA ETUSIVULLE LINKKI JOTA KLIKKAAMALLA PÄÄSEE NAUHOITTAMAA TV-OHJELMIA!!!

 

ps.

En minä noilla vi---tun ohjeilla tee mitään...

 

 

Kunniamerkki +14
Itselläni on kirjanmerkki tallennettu sonera.fi/tallennus. Näppärästi saa tuolla tavalla linkin puuttumisen korjattua, en koe asiaa mitenkään vaikeaksi.
Eihän se silloin olekkaan vaikeata, mutta jos joudut käyttämään jonkun muun tablettia/älypuhelinta niin heti oot kuseessa.

Helppo nakki jos kyseinen linkki on tallennettu suosikkeihin, tilanne on tyystin toinen jos joudut käyttämään jonkun muun tablettia/älypuhelinta. Tehkääpä testi, esim. soneran tyhjänpäiväinen avustaja voisit koittaa etsiä älypuhelimella mistä pistetään ohjelma tallennukseen.

Laitoinpa asiasta palautetta eteenpäin, josko se linkki etusivulle saataisiin :smileyhappy:

Kunniamerkki +5

Minulla on ViaSat Sport paketti ja tallensin Copa America turnauksen (27.6) yöllä tulleen loppuottelun digipoksiin katsoakseni sen aamulla, mutta tallennus katkesi juuri jännittävimpään kohtaan kun jatkoaika oli alkamassa? Yritin sitten katsoa sitä Sonera Viihdepalvelun kirjastosta mutta siellä sama juttu..katkeaa juuri lisäajan alkuun. Soitin vihaisena ViaSatin asiakaspalveluun, ja heidän vastauksensa oli että vika on Soneran palvelussa. Miksi näin on että ottelun tallennus katkeaa kesken?? 

Tallenteet tehdään aina EPG-tietojen perusteella joten urheilujen osalta tilanne muuttuu aina haastavaksi kun lähetys kestääkin pitempään mitä pitäisi eli ts. mennään jatkoajalle. Pieni tallennusvara on tätä varten jätetty tallennuksissa aina lähetyksen loppuun mutta tässä tapauksessa sekään ei ole riittänyt.

EPG-tiedot saadaan aina ohjelmayhtiöltä itseltään mutta teknisesti toteutus on tietysti Soneran puolelta. Viedään palautetta eteenpäin esimerkin muodossa tästä.

 

 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +6

Onhan siellä elokuviakin liian lyhyellä ajalla. Esim. Komisario Lewikselle annettu aika oli 51 minuuttia viikko sitten, vaikka ohjelman pituus on se puolitoista tuntia. Ohjelma poikki 51 minuutin kohdalla.

 

Oliko tuo elokuva miltä kanavalta mihin aikaan? Mietin nyt onko siinäkin ollut EPG-tieto alunperin metsässä vai onko tallennus ihan oikesti katkennut kesken kaiken?

Vastaa