Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
MaxPayne
Vakiokalustoa
 • 46 custom-general.kudos
 • 93 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Uusia ominaisuuksia Telia TV ilman laajakaistaa palveluun AIPTV

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei. Tehdäänpä ihan oma listaus näistä uusista ominaisuuksista mitä tähän telia tv ilman laajakaistaa (aiptv) palveluun tulee (on tullut) mahdollisesti ja keskustelu aiheesta.. Toiveet.. Toteutuneet haaveet.. Toivottomat haaveet.. Ehdotukset.. Ruusut ja risut..

 

Itselläni henkilökohtaisesti alkaa ymmärrys loppua tähän kyseisen aiptv palvelun kehitykseen kun aina vain puhutaan että kyllä kyllä sitä kehitetään koko ajan... Ja totuus on se että palvelu kehittyy vain telia tv laajakaistan kanssa.. 

 

Tässä jää sitten ns. faktaa tapahtumien/ominaisuuksien/uudistusten muodossa tulevaisuutta nähden.. Että mitä on tapahtunut ja mitä jäi tapahtumatta.

 

Totuus on kuitenkin se että nämä palvelut (telia tv laajakaistan kanssa) ja  (telia tv ilman laajakaistaa) eivät ole millään muotoa vertailukelpoisia ja näin ollen mielestäni vaatii omat foorumit.

 

2 vastausta
MaxPayne
Vakiokalustoa
 • 46 custom-general.kudos
 • 93 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Ja vastaan itse ensimmäiseen postaukseen tähän ketjuun.

 

1. UHD kuvaa luvattiin kevään playoff peleihin liigaan... Mitä kävikään? Kokeilemme palvelua telia tv digiboxiin laajakaistan kanssa sekä omaan kaapeliverkkoomme. Ehkä jo ensi kaudella lisäämme sen telia tv digiboxiin ilman laajakaistaa... HUOM. ehkä jo ensi kauden aikana.

 

2. Kanavapaketit. Telia tv palvelua ilman laajakaistaa kehitetetään koko ajan ja tuomme lisää palveluja ja kanavapaketteja koko ajan lisää.. Ja P*askat.. Mitään ei ole liigan tulon jälkeen tapahtunut...Ei kanavatarjonta telia tv digiboksin laajakaistan kanssa samalle tasolle ei lisää kanavia... Ei lisää kanavapaketteja...Ei nelosen kanavia.. Neuvotteluja käydään...JUU JUU niin varmaan...

 

3. Tallennus?. Onhan se oikein että telian omille asiakkaille annetaan mahdollisuus tallentaa HD kanavia? Juu tottakai...parannuksia parannuksia..Kovalevytallennus??? Miten AIPTV? JUU EI..

 

4. Kuvan laatu. Ei J**alauta että voi siepata tämä pikselimössö mitä puhutaan olevan (HD:stä skaalattua  laatua) Ei tämän päivän standardeja millään tavoin...Ei vaikka miten miettii.. Telialle tiedoksi KUVA ON P*SKAA.. Edelleen AIPTV iso EI EI..

 

Tässä startti tähän ketjuun.. Toivottavasti jatkuu myös muiden tyytymättömien käyttäjien kautta keskustelu..

 

Telian haluttomuus kehittää AIPTV palvelua saa ainakin minut pian haluttomaksi maksaa kyseisestä palvelusta... Tämä tietysti vain minun mielipide.. Ilmaiseksi saa saman laadun muiltakin.

ZerDzo
Vakiokalustoa ☆☆
 • 42 custom-general.kudos
 • 270 custom-general.replies
 • 4 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Ainut havaitsemani uudistus 11 kuukauden aikana on että "paina ok, tallenna ja katso alusta" toiminto.

 

Tämähän on käsittääkseni myös laajakaistaversiossa mutta kehitetty selvästi digiboksi palvelun takia että nelosen nelosen kanavat jotenkin katseltavissa. Hyvä toiminto noin muuten siitä ei pääse mihinkään eli kaikille hyödyllinen.

 

Muuten aika hiljaista. Kuvan laatu ei ole mennyt eteenpäin yhtään. Esim yle tv2 laatu ja fps pitäisi pikapuoliin saada paremmalle tasolle kun on yleisradion urheilukanava ja toki kaikilla muillakin kanavilla.

 

Omat toiveet tärkeysjärjestyksessä

 

 1. Nelosen kanavat live katseluun
 2. Kuvan laadun ja fpsn parannus kaikilla kanavilla
 3. Liiga uhd heti kauden alusta "kun kaikki on valmiina", mielellään kaikilla joukkuekanavilla
 4. Lisää peruskanavia, samat kuin kaapeli ja laajakaista boksi
 5. Lisää kanavapaketteja
 6. Hd tallennus (kunhan kanavat hd)
 7. Viive pienemmäksi, koskee eritoten liigaa josta olette kertoneet että 20 sek sopiva mutta todellisuus 2-5 minuuttia, myös kaikilla muilla kanavilla viivettä paljon.