Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
soittajaeino
Vakiokalustoa
  • 133 custom-general.kudos
  • 163 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Uusia tv-kanavia tietokoneen ruudulle

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei

Olen aikaisemmin kirjoittanut saksankielisistä kanavista ja venäläisistä kanavista. Myös Viron televisio on tullut mainittua. Tällä kertaa päätin hakea internetistä sellaisia Tv Online-lähetyksiä, joita ei ole Telian kaapelikanavissa. Siis sellaisia kanavia, joita ei ole mahdollista tilata Telian kautta.

 

Tässä on esimerkkejä, jotka eivät ole esim. Saksan, Viron tai Venäjän.

 

1.  SKY News (Iso-Britannia)

 

Sain sen helposti iPad-laitelle lataamalla Applen sovelluksen siitä. Katsonkin sitä säännöllisesti silloin tällöin. Uutena asiana on Windows 10-pöytätietokone (kaiuttimet ja iso tarkka näyttö tarvitaan). Löysin tuon kanavan seuraavalla käskyllä hakemalla seuraavan käskyn valikoista: "freeinterertv.com".

 

------

 

2.  M1 (Hungary)

 

En osaa unkarin kieltä. Ohjelma alkoi näkyä ja kuulua livenä, kun hain freeinterertv.com-ohjelman avulla. Kyse on unkarilaisesta tv-kanavasta.

------ 

 

3. TVP Polonia (Poland)

 

En osaa puolaa. Kuitenkin ohjelma alkoi näkyä ja kuulua livenä freeinterertv.com-ohjelman avulla. Se on joku Puolan tv-kanava.

------

 

4.  NRK 1 (Norway)

 

En osaa norjaa. Ohjelma alkoi taas näky ja kuulua livenä samoin kuin edellä. On kyse Norjan kanavasta 1.

-----

 

5.  ORF Eins (Austria)

 

Osaan saksaa ja on ohjelmaa on helppoa seurata. Kyse on Itävallan television kanava 1. Sattumalta kanavalla näkyi mäkihyppykilpailu suorana.

-----

 

6. Rai Uno TV (Italy)

 

En osaa italiaa. Ohjelma alkoi näkyä ja kuulua suorana live-lähetyksenä kuten edellä. On kyse Italian kanavasta 1.

-----

 

7. CGTN (China)

 

En osaa tietenkään kiinaa. Ohjelma alkoi näkyä ja kuulua suorana live-lähetyksenä Windows 10-tietikoneen ruudulla samalla tavoilla kuin edellä. On kyse jostain Kiinan tv-kanavasta.

-----

 

Lopuksi kerron, että monet muut kanavat eivät kuitenkaan löytyneet tällä tavalla. Oli paljon maita ja kanavia, jotka olivat ohjelman luettelossa, mutta eivät käynnistyneet syystä tai toisesta. 

 

 

 

 

 

 

1 vastaus
SINAD
Konkari ☆
  • 565 custom-general.kudos
  • 1249 custom-general.replies
  • 40 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Jos ulkomaiset kanavat kiinnostaa niin kannattaa tutustua satelliittitelevisioon. Sieltä näitä löytyy tuhansia, nuokin näyttäisi pikaisella vilkaisulla löytyvän kaikki. Ja esimerkiksi VU+ Ultimolla tai vastaavalla Enigma2-pohjaisella digiboksilla ne saa näkymään television lisäksi myös tietokoneen, tabletin, puhelimen yms. kautta ja ilman erillisiä kk-maksuja pelkästään siitä striimaamisesta. Maksat vasta siinä vaiheessa jos tilaat jonkun kortin kautta näkyvän kanavapaketin. Lisäksi kaikkea voi myös tallentaa, myös useita kanavia yhtäaikaa.