Valkeakosken kaapeliverkon tilanne

  • 14 June 2015
  • 1 kommentti
  • 4 katselukertaa

Kunniamerkki +8

Hei,

 

Esitän nyt Soneralle kysymyksen, että mikä on Valkeakosken kaapeliverkon tilanne? Olen useaan otteeseen pyytänyt kiinnittämään verkon kuntoon huomiota ja mitä nyt sitten tapahtui. Valkeakoskelta kaapeliverkko tiltissä. Korvauksiahan tällaisesta on ihan turha hakea eikä koskaan kerrota mikä oli vialla. 

 

Kehottaisin Soneraa ottamaan nyt ihan tosissaan tiedottamisen tästä tilanteesta. Näitä pätkimisiä ja hidasteluita on nyt tässä ollut hieman liikaa. 


1 kommentti

Valkeakoskella on viimeaikoina ollut muutama isompi häiriö (Vika- ja häiriötiedotteet, Äskettäin korjatut) mutta yleisesti ottaen siellä signaali kyllä liikkuu. Onko sinulla ollut ongelmat pelkästään laajakaistan puolella vai myös kaapelitelevision kuvassa? Tällä hetkellä kaikki tulisi kyllä toimia normaalisti.

Alueelta on asentajat kyllä ilmoitelleet myös tänä aikana huoltoa kaipaavista kohteista/alueista ja näistä on tieto toki suunnitteluun mennyt.  Toki sellaiset viat jää varmasti asentajalla ja vikapalvelulla huomaamatta, mitä käyttäjät ei erikseen meille ilmoita. Tästä syystä aina kun vikaa tulee tai ongelma uusii, on vikailmoituksen teko ainut keino saada asia kuntoon.

Vastaa