Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66625
Kirjoituksia 179987

Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 498 kpl

Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?

1/42

Hei!

 

Ruotsin puolella Telia tv:n asiakkaat, joilla on tilattuna Viasatin tv-kanavapaketti, saavat käyttöönsä myös Viaplayn. Miksi tämä ei ole suomalaisten asiakkaiden saatavilla? Eli jos on tilattuna Viasat Film-kanavapaketti, niin saa oikeudet Viaplayn elokuviin ja sarjoihin. Muutenkin tämä Viasat Film-kanavapaketti maksaa 20 euroa kuussa, ja Viaplay vain 10 euroa kuussa. Viaplayssä on kuitenkin tarjolla paljon enemmän elokuvia ja sarjoja (sarjoja ei ole tarjolla lainkaan Viasatin ohjelmakirjastossa). Miksi Viasatin Telian kautta tilanneet eivät saa käyttöoikeutta Viaplayhin?

Vastaa
41 vastausta

RaMaria
Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

2/42

Kysehän on varmasti puhtaasti sopimusasioista, kuten kaikissa muissakin kanavapaketteihin liittyvissä jutuissa onkin. Tarkempaa tietoa mulla ei viaplayhyn liittyen ole, joten lähetän tämän osalta kysymystä eteenpäin, palaan vastauksien kera. 🙂

Vastaa

tilasto
Kunniajäsen
Viestejä 1 363 kpl

3/42

Tässäpä olisi nyt hyvä paikka suomen Telialle saada tuohon sopimus aikaiseksi. Elisa kun juuri sai cmoren kanssa vastaavan sopimuksen.

Vastaa

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 498 kpl

4/42

Ja tosiaan, Elisa Viihteen asiakkailla jotka ovat tilanneet C Moren viihteeseen, on käytössään myös C Moren suoratoistopaketti. Miksi Telia tv:ssä ei ole samaa etua C Moren tilaajille? Ja kun kerran Ruotsissa Telia tv:n kautta Viasatin tilanneet saavat mukaan myös Viaplayn, niin luulisi sama koskevan myös suomalaisia asiakkaita. Telia, nyt parantamaan palvelua!

Vastaa
0 tykkäystä

RaMaria
Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

5/42

Cmoresta onkin täällä Yhteisössä keskusteltu mm. täällä. 🙂 
Kyseessä myös siis sopimusasia.


Kaikki asiat eivät aivan yksi yhteen mene meillä Ruotsin kanssa, joten ihan noin suoraviivaista ei hommat ole. 🙂 
Moni asia on kuitenkin neuvottelujen alla ja parhaamme teemme tarjotaksemme asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset palvelut.

Roomaakaan ei kuitenkaan ihan päivässä rakennettu, mutta asioiden eteen teemme parhaamme. 
Voidaan kuitenkin ihan luvata, että Telia TV:tä, ja kanavapakettiasioita kehitetään ja mietitään ihan jatkuvasti. 🙂 

 

Vastaa
0 tykkäystä

Makelel3
Kommentaattori
Viestejä 23 kpl

6/42

Onko tähän asiaan tullut uutta tietoa?

Vastaa

IlariJR
Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

7/42

@Makelel3: C Moren ohjelmakirjasto on tulossa myös meille ensi viikolla 15.11. 🙂 Viaplayn suhteen tilanne on edelleen ennallaan.

Vastaa

Sonemies
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

8/42

Olin Viasatiin yhteydessä ja siellä kerrottiin, että tuo Viaplayn puuttuminen on edelleen kiinni pelkästään Teliasta. Jostain kummasta syystä Telia ei halua paljastaa, mistä homma kiikastaa. Tätä on näköjään vatvottu monta vuotta, eikä "neuvottelut" ole edenneet. Nyt kun kaikkia NHL-otteluita ei edes näytetä, koska XTRA 6-8 kanavatkin ovat kadonneet, niin omalta osaltani tämä kausi jää viimeiseksi Telian puolella, eli ostan pelkästään tuon Viaplay-paketin ja säästän siinä vielä rahaakin.

Vastaa

Sekunti
Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 090 kpl

9/42
@Sonemies  kirjoitti:

Olin Viasatiin yhteydessä ja siellä kerrottiin, että tuo Viaplayn puuttuminen on edelleen kiinni pelkästään Teliasta. Jostain kummasta syystä Telia ei halua paljastaa, mistä homma kiikastaa. 


Valitettavasti sopimusasioita tai neuvottelussa käytyjä keskusteluja ei voi avata meille ns. asiakkaille @Sonemies, mutta näistä asioista kyllä virallisesti tiedotetaan jos esimerkiksi Viaplay tulee osaksi Telia TV -palvelua eikä sitä voisi olla huomaamatta Hymiö Onnellinen

Vastaa

ilmari0
Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

10/42

 Myös DNA tarjoaa nykyää Viaplayn Viasatin tilaajille. Kivikautinen Telia jankkaa vain sopimus asioista vaikka Viasatin puolelta on moneen kertaan todettu, että asia on vain Teliasta kiinni ja he eivät halua antaa tilaajilleen Viaplaytä. 

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.