Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65832
Kirjoituksia 178409

Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 466 kpl

Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?

1/42

Hei!

 

Ruotsin puolella Telia tv:n asiakkaat, joilla on tilattuna Viasatin tv-kanavapaketti, saavat käyttöönsä myös Viaplayn. Miksi tämä ei ole suomalaisten asiakkaiden saatavilla? Eli jos on tilattuna Viasat Film-kanavapaketti, niin saa oikeudet Viaplayn elokuviin ja sarjoihin. Muutenkin tämä Viasat Film-kanavapaketti maksaa 20 euroa kuussa, ja Viaplay vain 10 euroa kuussa. Viaplayssä on kuitenkin tarjolla paljon enemmän elokuvia ja sarjoja (sarjoja ei ole tarjolla lainkaan Viasatin ohjelmakirjastossa). Miksi Viasatin Telian kautta tilanneet eivät saa käyttöoikeutta Viaplayhin?

Vastaa
41 vastausta

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 466 kpl

11/42

Ottaa kyllä päähän tämä Telian toiminta! Luulisi, että yritys haluaisi palvella maksavia asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta Telia ei sitä halua tehdä. Kaikki pitää tehdä vaikeimman kautta. Viasatin kanavapaketti on niin kallis, että siihen pitäisi kuulua Viaplay mukaan. Viasat haluaa tarjota Viasatin tilaajille Viaplayn, mutta Telia ei ilkeyttään siihen suostu. Varmasti tulisi lisää Viasatin tilaajia Telialle jos Viaplay kuuluisi pakettiin mukaan. Nyt moni ottaa pelkän Viaplayn kun se tulee halvemmaksi ja on monipuolisempi palvelukokonaisuus. 

Vastaa

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

12/42

Niinpä, itsekin olen viime vuodet ollut Viaplayn asiakas, koska ei tuota Viasat pakettia ole mitään järkeä ottaa Telian kautta. Jos Telia suostuisi lisäämään Viaplayn pakettiin, niin tottakai ottaisin Viasatin heidän kautta. Luulisi että Teliaa kiinnostaisi saada mahdollisimman tilauksia heidän kauttaan, mutta ilmeisesti ei ole tarvetta. 

Vastaa

Kommentaattori
Viestejä 71 kpl

13/42

Telia ei ilmeisesti osaa varata huoneesta aikaa, laittaa *******ttä penkkiin ja alkaa neuvottelemaan asiasta. DNA on jo tehny noi ja saanut Viasat kanavapakettien yhteyteen Viaplayn. Taitaa Telial olla onnetonta väkeä töissä 😄

Vastaa

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

14/42

Tästä on toki puhuttu, mutta mitään konkreettista en uskalla tässä vaiheessa luvata. Lähitulevaisuudessa Viaplayta ei varmaankaan ole meille tulossa. Kiitos kuitenkin palautteesta, katsotaan mitä asialle voidaan tehdä.

Vastaa

Kommentaattori
Viestejä 23 kpl

15/42

Lähitulevaisuus tarkoittaa...? Kahta vuotta... kolmea?

Vastaa

Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

16/42

@Makelel3@  kirjoitti:

Lähitulevaisuus tarkoittaa...? Kahta vuotta... kolmea?


En pysty antamaan mitään tarkempaa ajankohtaa. Toivottavasti homma kuitenkin edistyy ja Viaplay saadaan jossain vaiheessa meillekin.

Vastaa
0 tykkäystä

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 466 kpl

17/42

Viasatin omilla sivuilla lukee, että Viaplay kuuluu Viasatin tilaajille maksutta mukaan. Dna on tosiaan jo Viaplayn tuonut Viasatin heidän kauttaan tilanneille, mutta Telia ei sitä saa aikaiseksi. Luulisi, että Telia haluaisi toimia maksavien asiakkaidensa parhaaksi, mutta ei. Onhan se nähty, kaikki tehdään vaikeimman kautta. Mitään ei kehitetä, eikä palvelu parane. Sitä C Moren suoratoistopalveluakaan ei saada tuotua asiakkaiden saataville. Onnetonta touhua!

Vastaa

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

18/42

On se vain uskomatonta, että "piskuinen" DNA saa neuvoteltua Viaplay-palvelun Urheilu-pakettiinsa, mutta "suuri" Telia on ollut jo monta vuotta sormi suussa asian suhteen. Nyt on jäänyt jo niin monta mielenkiintoista NHL-matsia näkemättä, että ainakin minun määräaikaissopimukset on Telian osalta katsottu. Muutenkin nykyaikaa on vain kuukauden mittaiset sopparit, joita voi tilata tai peruuttaa netistä lennosta, eikä siten, kuten monesti on vaadittu, että esimerkiksi peruutus pitää hoitaa soittamalla asiakastukeen.

Vastaa

Moderaattori
Viestejä 250 kpl

19/42

Tilanne on edelleen sama mitä @IlariJR tuossa aiemmin kirjoitteli, eli muutoksen tuulia ei ole kuulunut tämän asian suhteen. Odotellaan siis mitä tulevaisuus tuo tullessaan. 🙂 

Vastaa
0 tykkäystä

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

20/42

Itseäni harmittaa eniten se, että viime kesänä  Telian myyntiedustaja kauppasi tätä Viasat Urheilupakettia vuoden määräaikaisena, syynä että oli SUURI PELKO siitä että kyseisen paketin hinta nousee ja hän halusi hyvää hyvyyttään tarjota vielä paketin "edulliseen" vanhaan hintaan. No, eipä noussut, joten lankaan menin, mutta enpä mene toista kertaa. On jotenkin hupaisaa, että maksan kuukausittain 34.95€ ja joudun kuitenkin katsomaan suosikkijoukkueeni matsit netin piraattikanavilta. Vaihtakaa se varmaan jo vuosien aikaan muumioitunut tai muuten vain kielitaidoton Viaplay-neuvottelija siihen Tokmannin rekkamieheen, niin alkaisi tapahtumaan.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.