Viaplay mukaan Viasatin pakettiin?


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Hei!

 

Ruotsin puolella Telia tv:n asiakkaat, joilla on tilattuna Viasatin tv-kanavapaketti, saavat käyttöönsä myös Viaplayn. Miksi tämä ei ole suomalaisten asiakkaiden saatavilla? Eli jos on tilattuna Viasat Film-kanavapaketti, niin saa oikeudet Viaplayn elokuviin ja sarjoihin. Muutenkin tämä Viasat Film-kanavapaketti maksaa 20 euroa kuussa, ja Viaplay vain 10 euroa kuussa. Viaplayssä on kuitenkin tarjolla paljon enemmän elokuvia ja sarjoja (sarjoja ei ole tarjolla lainkaan Viasatin ohjelmakirjastossa). Miksi Viasatin Telian kautta tilanneet eivät saa käyttöoikeutta Viaplayhin?


41 kommenttia

Kysehän on varmasti puhtaasti sopimusasioista, kuten kaikissa muissakin kanavapaketteihin liittyvissä jutuissa onkin. Tarkempaa tietoa mulla ei viaplayhyn liittyen ole, joten lähetän tämän osalta kysymystä eteenpäin, palaan vastauksien kera. :)

Kunniamerkki +14

Tässäpä olisi nyt hyvä paikka suomen Telialle saada tuohon sopimus aikaiseksi. Elisa kun juuri sai cmoren kanssa vastaavan sopimuksen.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Ja tosiaan, Elisa Viihteen asiakkailla jotka ovat tilanneet C Moren viihteeseen, on käytössään myös C Moren suoratoistopaketti. Miksi Telia tv:ssä ei ole samaa etua C Moren tilaajille? Ja kun kerran Ruotsissa Telia tv:n kautta Viasatin tilanneet saavat mukaan myös Viaplayn, niin luulisi sama koskevan myös suomalaisia asiakkaita. Telia, nyt parantamaan palvelua!

Cmoresta onkin täällä Yhteisössä keskusteltu mm. täällä. :) 
Kyseessä myös siis sopimusasia.



Kaikki asiat eivät aivan yksi yhteen mene meillä Ruotsin kanssa, joten ihan noin suoraviivaista ei hommat ole. :) 
Moni asia on kuitenkin neuvottelujen alla ja parhaamme teemme tarjotaksemme asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset palvelut.


Roomaakaan ei kuitenkaan ihan päivässä rakennettu, mutta asioiden eteen teemme parhaamme. 
Voidaan kuitenkin ihan luvata, että Telia TV:tä, ja kanavapakettiasioita kehitetään ja mietitään ihan jatkuvasti. :) 


 

Onko tähän asiaan tullut uutta tietoa?

@Makelel3: C Moren ohjelmakirjasto on tulossa myös meille ensi viikolla 15.11. 🙂 Viaplayn suhteen tilanne on edelleen ennallaan.

Olin Viasatiin yhteydessä ja siellä kerrottiin, että tuo Viaplayn puuttuminen on edelleen kiinni pelkästään Teliasta. Jostain kummasta syystä Telia ei halua paljastaa, mistä homma kiikastaa. Tätä on näköjään vatvottu monta vuotta, eikä "neuvottelut" ole edenneet. Nyt kun kaikkia NHL-otteluita ei edes näytetä, koska XTRA 6-8 kanavatkin ovat kadonneet, niin omalta osaltani tämä kausi jää viimeiseksi Telian puolella, eli ostan pelkästään tuon Viaplay-paketin ja säästän siinä vielä rahaakin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16
@Sonemies@  kirjoitti:

Olin Viasatiin yhteydessä ja siellä kerrottiin, että tuo Viaplayn puuttuminen on edelleen kiinni pelkästään Teliasta. Jostain kummasta syystä Telia ei halua paljastaa, mistä homma kiikastaa. 

Valitettavasti sopimusasioita tai neuvottelussa käytyjä keskusteluja ei voi avata meille ns. asiakkaille @Sonemies, mutta näistä asioista kyllä virallisesti tiedotetaan jos esimerkiksi Viaplay tulee osaksi Telia TV -palvelua eikä sitä voisi olla huomaamatta :smileyhappy:

 Myös DNA tarjoaa nykyää Viaplayn Viasatin tilaajille. Kivikautinen Telia jankkaa vain sopimus asioista vaikka Viasatin puolelta on moneen kertaan todettu, että asia on vain Teliasta kiinni ja he eivät halua antaa tilaajilleen Viaplaytä. 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Ottaa kyllä päähän tämä Telian toiminta! Luulisi, että yritys haluaisi palvella maksavia asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta Telia ei sitä halua tehdä. Kaikki pitää tehdä vaikeimman kautta. Viasatin kanavapaketti on niin kallis, että siihen pitäisi kuulua Viaplay mukaan. Viasat haluaa tarjota Viasatin tilaajille Viaplayn, mutta Telia ei ilkeyttään siihen suostu. Varmasti tulisi lisää Viasatin tilaajia Telialle jos Viaplay kuuluisi pakettiin mukaan. Nyt moni ottaa pelkän Viaplayn kun se tulee halvemmaksi ja on monipuolisempi palvelukokonaisuus. 

Niinpä, itsekin olen viime vuodet ollut Viaplayn asiakas, koska ei tuota Viasat pakettia ole mitään järkeä ottaa Telian kautta. Jos Telia suostuisi lisäämään Viaplayn pakettiin, niin tottakai ottaisin Viasatin heidän kautta. Luulisi että Teliaa kiinnostaisi saada mahdollisimman tilauksia heidän kauttaan, mutta ilmeisesti ei ole tarvetta. 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

Telia ei ilmeisesti osaa varata huoneesta aikaa, laittaa *******ttä penkkiin ja alkaa neuvottelemaan asiasta. DNA on jo tehny noi ja saanut Viasat kanavapakettien yhteyteen Viaplayn. Taitaa Telial olla onnetonta väkeä töissä :D

Tästä on toki puhuttu, mutta mitään konkreettista en uskalla tässä vaiheessa luvata. Lähitulevaisuudessa Viaplayta ei varmaankaan ole meille tulossa. Kiitos kuitenkin palautteesta, katsotaan mitä asialle voidaan tehdä.

Lähitulevaisuus tarkoittaa...? Kahta vuotta... kolmea?

@Makelel3@  kirjoitti:

Lähitulevaisuus tarkoittaa...? Kahta vuotta... kolmea?

En pysty antamaan mitään tarkempaa ajankohtaa. Toivottavasti homma kuitenkin edistyy ja Viaplay saadaan jossain vaiheessa meillekin.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Viasatin omilla sivuilla lukee, että Viaplay kuuluu Viasatin tilaajille maksutta mukaan. Dna on tosiaan jo Viaplayn tuonut Viasatin heidän kauttaan tilanneille, mutta Telia ei sitä saa aikaiseksi. Luulisi, että Telia haluaisi toimia maksavien asiakkaidensa parhaaksi, mutta ei. Onhan se nähty, kaikki tehdään vaikeimman kautta. Mitään ei kehitetä, eikä palvelu parane. Sitä C Moren suoratoistopalveluakaan ei saada tuotua asiakkaiden saataville. Onnetonta touhua!

On se vain uskomatonta, että "piskuinen" DNA saa neuvoteltua Viaplay-palvelun Urheilu-pakettiinsa, mutta "suuri" Telia on ollut jo monta vuotta sormi suussa asian suhteen. Nyt on jäänyt jo niin monta mielenkiintoista NHL-matsia näkemättä, että ainakin minun määräaikaissopimukset on Telian osalta katsottu. Muutenkin nykyaikaa on vain kuukauden mittaiset sopparit, joita voi tilata tai peruuttaa netistä lennosta, eikä siten, kuten monesti on vaadittu, että esimerkiksi peruutus pitää hoitaa soittamalla asiakastukeen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Tilanne on edelleen sama mitä @IlariJR tuossa aiemmin kirjoitteli, eli muutoksen tuulia ei ole kuulunut tämän asian suhteen. Odotellaan siis mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :) 

Itseäni harmittaa eniten se, että viime kesänä  Telian myyntiedustaja kauppasi tätä Viasat Urheilupakettia vuoden määräaikaisena, syynä että oli SUURI PELKO siitä että kyseisen paketin hinta nousee ja hän halusi hyvää hyvyyttään tarjota vielä paketin "edulliseen" vanhaan hintaan. No, eipä noussut, joten lankaan menin, mutta enpä mene toista kertaa. On jotenkin hupaisaa, että maksan kuukausittain 34.95€ ja joudun kuitenkin katsomaan suosikkijoukkueeni matsit netin piraattikanavilta. Vaihtakaa se varmaan jo vuosien aikaan muumioitunut tai muuten vain kielitaidoton Viaplay-neuvottelija siihen Tokmannin rekkamieheen, niin alkaisi tapahtumaan.

@Katjane@  kirjoitti:

Odotellaan siis mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :) 

Tilanne harmittaa varmasti kaikkia, eikä nuo nauravat hymiöt ihan hirveästi mieltä ainakaan kohota. Tulee vaan sellainen välinpitämätön tunne noista...

@Makelel3@  kirjoitti:
@Katjane@  kirjoitti:

Odotellaan siis mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :) 

Tilanne harmittaa varmasti kaikkia, eikä nuo nauravat hymiöt ihan hirveästi mieltä ainakaan kohota. Tulee vaan sellainen välinpitämätön tunne noista...

Se ei varmastikaan ollut @Katjane:n tarkoituksena. Mieluusti kertoisimme hyviä uutisia Viaplayn suhteen, mutta joskus nämä asiat voivat olla varsin monimutkaisia ja vaativat monen asian loksahtamista paikoilleen. Toistaiseksi tilanne on siis tämä, mutta toivotaan toki, että asia edistyy lähitulevaisuudessa.

Topic taas pinnalle. Ei muuta! Toivotaan vastauksia

+ Ottakaa tuo ratkaistu merkki pois aiheesta... Ei ole ratkaistu

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Tällä hetkellä ei ole uutta kerrottavaa tämän osalta. Tiedotamme toki aiheesta, mikäli Viaplay-suoratoistopalvelu on tulossa meidän kautta saataville.

Oisko sopimusta saatu tehtyä? Kauan kestää sopimuksien teko!

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14
@rouvitu@  kirjoitti:

Oisko sopimusta saatu tehtyä? Kauan kestää sopimuksien teko!

Vastasinkin sinulle juuri tänne toiseen ketjuun!

Viaplayn osalta sopimusneuvottelut ovat tosiaan yhä käynnissä, eikä toistaiseksi ainakaan ole löytynyt molempia osapuolia tyydyttävää ratkaisua.

Vastaa