Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66746
Kirjoituksia 180155

Viasat Hits HD tallennukset viallisia 721Viasat Hits HD tallennukset viallisia 721

keytronic123
Uusi keskustelija
Viestejä 10 kpl

Viasat Hits HD tallennukset viallisia 721

1/8

Eli tallentava digiboksi (uudenmallinen) ja iptv. Viime viikolta kymmenkunta tallennusta Viasat Hits HD kanavalle, mutta kaikki tallennukset viallisia ("Videotallennus on viallinen. Virhekoodi 721"). Kaikki muut kokeilemani kanavat tallentuvat kunnolla (ei virheitä; Viasat kulta). Uudelleen käynnistämiset yms. on kokeiltu. Eli mikä on vikana Viasat Hits HD kanavassa kun sitä ei voi ollenkaan tallentaa (tai voi tallentaa mutta tallenuksia ei voi katsella koska ne ovat viallisia)? Kiitos.

Vastaa
0 tykkäystä
7 vastausta

AnneAn
Telialainen
Viestejä 392 kpl

2/8

Hei @keytronic123, Testasimme kanavaa ja havaitsimme saman häiriön. Hyvä, että otit yhteyttä, niin saatiin ongelma korjaukseen.

Vastaa
0 tykkäystä

keytronic123
Uusi keskustelija
Viestejä 10 kpl

3/8

Viasat Hits HD kanavaa ei voi edelleenkään tallentaa (tallennukset viallisia; virhekoodi 721). Tätä ei ilmeisesti pysty millään korjaamaan (kesäkuusta lähtien ilman korjausta)?

Vastaa
0 tykkäystä

PiaJo
Telialainen
Viestejä 806 kpl

4/8

@keytronic123  Totta se on, että vialla se on ja korjaamista on kiirehditty. En osaa tarkemmin sanoa, mistä johtuu pitkä korjausaika, mutta hoputettu on viimeeksi viime viikolla asiaa. Toivotaan, että saadaan kuntoon pian.

Vastaa
0 tykkäystä

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 500 kpl

5/8

Miten voi olla mahdollista, että Viasat Hits HD-kanava on ollut viallinen kesästä asti, eikä sitä vieläkään ole korjattu? Missä mättää Telia? Asiakkaat jotka ovat maksaneet kovalevystä eivät ole kuukausiin voineet tallentaa Viasat Hits-kanavaa!

Vastaa
0 tykkäystä

SannaMKoo
Moderaattori
Viestejä 561 kpl

6/8

Tämän pitäisi itseasiassa nyt jälleen pelittää! Juuri sain tiedon että eilen tullut kuntoon ja tallennuksen pitäisi taas onnistua.

 

Pahoittelut aiheutuneesta harmista tämän suhteen! Kokeilethan onnistuuko sinulla myös kanavan tallennus ja ole yhteydessä meidän suuntaan jos yhäkin herjaa jotakin.

 

 

Vastaa
0 tykkäystä

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 500 kpl

7/8

Eipä kyllä toimi! Pystyykö muut tallentamaan Viasat Film Hits-kanavaa kovalevylle ja toistamaan tallennusta?

Vastaa
0 tykkäystä

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 500 kpl

8/8

Viasat Film Hits-kanavaa voi kyllä tallentaa, mutta tallenteita ei voi katsoa! Tallenteet ovat viallisia, tulee ilmoitus videotallenninvirheestä. Videotallennus on viallinen, virhekoodi 721. Kesästä asti ollut tämä ongelma, eikä Telia saa korjatuksi!

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.