Viasat Sport-ohjelmakirjaston NHL-pelit

  • 28 October 2015
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei! Sonera Viihteen Viasat Sport -ohjelmakirjastossa on nyt koko alkukauden ilmennyt pahoja ongelmia. Eli eikös sinne pitäisi tulla kaikki NHL-pelit edelliseltä yöltä, tai ainakin ennen on tullut. Nyt kuitenkin joka kierrokselta puuttuu aina monta peliä, vaikka ne olisivat yöllä näkyneetkin Viasat Sport -kanavilla. Ohjelmakirjastossa on myös erikseen NHL -kansio, johon osa peleistä ilmestyy. Näiden pelien otsikot eivät kuitenkaan vastaa sitä peliä mikä niistä näkyy ja pelit voivat alkaa ihan mistä kohtaa tahansa, vaikkapa toisen erän keskeltä. Tämä ongelma on erittäin ikävä, koska pitkälti sen takia tilasin Viasatin, että voin katsoa haluamani pelit seuraavana päivänä ohjelmakirjastosta mikäli en niitä yöllä jaksa/ehdi katsomaan.

1 kommentti

Kiitos palautteesta! Asiahan on tosiaan näin kuten kerroit, osa peleistä sieltä jälleen puuttuu ja tuo talviaikaan siirtymisen jälkeen tulleet pelit alkavat tunnin myöhässä. Ilmoittelin asiasta eteenpäin ja lupailtiin korjamaan tämä ennen seuraavaa pelattavaa kierrosta eli 30.10 tulevat matsit tulisi tallentua kokonaisuudesssaan.

Näiden tallentamatta jääneiden pelien suhteen haetaan myös ratkaisua yhdessä viasatin kanssa + otteluiden nimeäminen täytyy toteutua järkevämmin. Nyt ottelut löytyät NHL-kansiosta ja nimi täytyy tarkastaa erikseen kuvauksesta. Kuvauksista huolimatta näkynyt peli on kuitenkin voinut olla eri itse tallenteessa. Tämä ei ole varmasti haluttu tilanne joten uskoisin että sille saadaan korjaus. Toki mielellään mahdollisimman nopeasti.

Vastaa