Viasat jalkapallo HD kanavien näkyminen


Terve.

 

Onko tietoa,tuleeko näkyyn Hämeenlinnassa uudet Viasat jalkapallo kanavat HD:nä.

Tietääkseni 3 uutta kanavaa näkyy ainoastaan HD:nä,joten SD:stä ei kannata maksaa,pitäisi sitten ostaa Viaplay urheilu.


12 kommenttia

Onko kysymykseni liian vaikea vai onko kaikki Soneran asiantuntijat kesälomalla?

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Hämeenlinnassa toimii nämä ja muutkin HD kanavat ihan normaalisti. Toki edellyttää sen, että omat laitteetkin mahdollistaa HD kanavien katselun. Ihan pian alkaa Valioliiga, joten kanavat kannattaa laittaa kuntoon jo nyt :)


 


Tässä vielä listaus Kaapeli-TV taajuuksista.

Täällä ollaan eri mieltä, https://www.sonera.fi/kauppa/tv+ja+viihde/kanavapaketit/viasat+sport?intcmp=urheilu-viasat-sport-tutustu

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Olet tosiaan ihan oikeassa. Ainoastaan tuon vanhan tarjooman kanavat, Viasat Sport, Viasat Golf, Viasat Hockey ja Viasat Sport Finland näyttää kanavia myös normi versioina joten ne on katseltavissa myös Hämeenlinnassa. Uusi jalkapallo -kanava onkin sitten pelkästään HD versio ja se ei Hämeenlinnan alueella näy. Olipas muuten harmi homma!

Voisiko joku selittää että miksi ei näy HD:nä Hämeenlinnassa.

Sonera näköjään osti kaapeli-tv:n Hämeenlinnassa vain sen takia,että kilpailijat eivät saaneet sitä,muutenhan Sonera kehittäisi kaapeli-tv:tä.

Jos ei raha kelpaa Soneralle,niin pitää ostaa palvelut Viaplayltä.

Olin juuri chat yhteydessä Soneralle, ensin jonotin 67min 😞 , sen jälkeen Joel palveli minua n. 60min tätä selvittääkseen, kun emme saa uutta jalkapallokanavaa näkyviin Hämeenlinnan asunnossa. Miten tämä on mahdollista että Hämeenlinnan kaapeli TV verkko ei tuota palvelua muka mahdollista. Siis maksamme jatkossa aivan turhasta jopa 34,95e koska hinta nostetaan määräajan jälkeen, vaikka emme lisälanavia saa. Toivon tähän jonkinlaisen selvityksen.

Selvitin asiaa nyt kuitenkin, Hämeenlinnassa näkyy Viasat Jalkapallo ym HD kanavat. Itselläni puuttui linkitys.Kunhan on oikeat laitteet, ja linkitys tehty niin Hml:n kaapeli TV verkossa kanavat saa näkyviin.

Tässä on meidän päässä mennyt vähän ristiin, elikkä kyllä Hämeenlinnassa näkyy HD -kanavat myöskin, kuten  oli tuossa jo selvittänyt. 🙂 Pahoittelut tuosta sekaannuksesta! 


 


Uudet Viasatin kanavat näkyvät meidän kaikissa verkoissa kyllä, vermeiden ja linkitysten toki tulee olla ajan tasalla. :) 

Kiitos kun selvitit.Millä laadulla tulee,720p,1080i vai 1080p?

1080i on ainakin noi viasatin HD -leffakanavat, joten oletan että urheilu hoituu samalla laadulla. 🙂 Varmistan vielä ja jos ei mee samoin niin tuun kuittaamaan tänne. :) 

Veikkaan että jompikumpi jälkimmäisistä. 

Tilasin Viasat Sport kanavapaketin ja 1080i näkyy olevan.6kk:tta hintaan 24,95 kk,ihan hyvä diili.

Vastaa