Viasatin HD urheilukanavat eivät näy

  • 10 September 2017
  • 16 kommenttia
  • 26 katselukertaa

Ongelmani alkoi viime vuoden syksyllä, kun jääkiekon World Cup alkoi. Tilasin Viasatin Sport kanavapaketin, johon sisältyivät HD kanavapaketit, joilta World Cupin piti näkyä. Vaan eipä näkynyt. Kaapeliyhteys ei toimi. Toistuvien pyyntöjen, teknisen tuen avaamisien ja ja synkronointien jälkeen, mitään ei tapahtunut. Jouduin tyytymään World Cupin seuraamisessa englanninkieliseen Viasatin Sportin peruskanavan tai nelosen Suomen-otteluiden vahvasti mainoksilla katkottuihin lähetyksiin ja joista osa keskusteluista leikataan pois. Sama tahti on jatkunut nyt Viasatin EM koripallolähetysten suhteen, erona se, että nyt en näe muita matseja kuin Ylen Suomenjoukkueen lähetykset. Olen nyt, puolentoista viikon aikana menettänyt koko runkosarjan ja neljännesvälierät ja todennäköisesti tästä eteenpäin aina kisojen loppuun saakka en tule näkemään vilaustakaan Viasat Sport HD-lähetyksistä ja minun tulisi maksaa koko roskasta 35 euroa kuussa! Pelkistä peruskanavista, joilta tulee NHL-uusintoja, tylsää golfia tai jalkapallon MM-karsintaa Etelä-Amerikasta! WTF! Telian toimistossa on ollut aika vaihtelevaa palvelua, osasyynä rajusti nuorentunut tiimi. Tämä tarkoittaa jonkin verran itsekeskeisempää, narsistisempaa ja tylympää asiakaspalvelua. YT-neuvottelut ovat mielestäni todella iskeneet suoneen, vanhempia plus 35-vuotiaita asiakaspalvelijoita potkitaan pois. Minä kuitenkin haluan vain ja ainoastaan ensisijaisesti Viasat Sport HD kanavat. Televisiossani näkyvät Ylen HD-kanavat ja minulla on CL + kortinlukija siinä Samsungin laitteessa kiinni. Pitäisiköhän hankkia lautasantenni, niin näkisi urheilulähetyksiä ympäri maailman, ilman mitään kuriositeetteja.


16 kommenttia

Kunniamerkki +14

@Wiseguy kirjoitti:

 Pitäisiköhän hankkia lautasantenni, niin näkisi urheilulähetyksiä ympäri maailman, ilman mitään kuriositeetteja.




Satelliittivastaanotto on tietenkin yksi vaihtoehto, mutta kannattaa huomata että suomeksi selostettuja lähetyksiä ei löydy ainakaan fta kanavilta, eikä oikein myöskään englanniksi. Ulkomaisten maksukanavapakettien hankinta ei myöskään onnistu laillisia väyliä pitkin suomalaiselta. Toki noi Viasatin/Canal digitalin paketit ovat ulkomaalaisia myös teknisesti, mutta niitä en nyt tässä tarkoita ja niitä voi toki tilailla suomalainen.

Tervetuloa Yhteisöön:)

 

Näkyykö sinulla kaapelikortin kautta siis kaikki muut HD-kanavat normaalisti? Esimerkiksi Viasatin kanavapaketissa? HD-kanavat kuuluvat kyllä Viasat-pakettiin, ja sanoitkin että sinulla kortinlukija. Oletko meille ilmoittanut kortinlukijan numeron? Linkityksen vaatii siis meidän päässä tehtävän.

Ideana satelliittivastaanotossa olisi se, että näkisin urheilulähetyksiä ympäri maailman ja määrätyistä urheilun arvokisoista rajattomasti lähetyksiä. Selostuskielellä ei ole televisiovastaanottamisessa mitään väliä, nettistreameillä ne häiritsevät, jos ovat puolaksi tai kreikaksi selostettuja ja kun laittomina muutenkin katkeilevat ja eikä niitä voi tallentaa mihinkään. Satelliittivastaanottimen lähetykset tulevat televisiovastaanottimisesta ja lähetyksiä voi tallentaa ja urheilun arvokisoja, esim. naisten koripallon MM-kisoja ja nyrkkeilyn amatöörien MM-kisoja maista joidenka televisioyhtiöillä on varaa maksaa lähetysoikeuksista, näkee rajattomasti. Yle näyttää vain sen minkä kykenee maksamaan ja maksullisilla kaapelikanavillakaan, Viasatia ja Eurosportia lukuunottamatta, ei monien lajien arvokisoja juuri näytetä esim juuri naisten eri palloilulajien arvokisoja. Tiedän kyllä senkin, että osa urheilulähetyksistä on salattuja ja osa jotain kanavapaketteja. Puhunkin maiden valtakunnallisista signaaleista, sitä kautta näkee urheilua arvokisoista, joita ei näytetä ja joista Suomenkin media vaikenee (kun Suomi ei pelaa). 

Kunniamerkki +14

No jos kerran kielellä ei ole mitään väliä, niin siitä sitten vaan virittää antennia (suosittelen 110cm) 13E tai 19E. Noista nyt jotain saattas löytyä? Moottorisoitu antenni niin saa kerralla sit muitakin satelliitteja näkyviin, mitkä nyt suomen oloissa voi ylipäänsä saada järkevän kokoisella antennilla. http://fi.kingofsat.net tuolta löytyy kätevästi infoa mitä mistäkin tulee.

Ne HD-kanavat mitkä näkyvät Samsung-televisiossani näkyvät ilman kaapelikorttia suoraan, ilman mitään virityksiä, toki televisoin päivityksen vaativat. Olen kyllä ilmoittanut kortinlukijan numeron ja linkityksiä on veivattu nyt siis kokonaisen vuoden. Nyttenkin TV:ni on auki ja juuri ViaSat Urheilu HD:n kanava 185 ja se herjaa Ei oikeutta, Ei aktivoitu, Tilakoodi 11, sitä samaa kuten viime syksynä, jolloin kyllästyin ja laitoin kaapelikortin digiboksiini ja katsoin World Cupia osittain Viasatin ei HD-kanavilta, siis peruskanavilta englanniksi selostettuna. Nyt sitten Viasatin peruskanavat eivät näytä enää koripallon arvokisoja vaan ainoastaan HD-kanavat. 

Kiitos Saitista VIP.

Sen verran haluan korjata VIP että selostuskielellä on silleen väliä, että toki suomi on ensisijainen kieli selostuskielenä ja suomenkieliset studioanalyysit päälle, kun se on äidinkieleni, mutta jos ei ole mahdollista saada suomeksi selostusta, niin mikä tahansa muu käy kunhan määrätyn urheilun näkee TV-vastaanottimesta. 

Kunniamerkki +14

@Wiseguy kirjoitti:

Sen verran haluan korjata VIP että selostuskielellä on silleen väliä, että toki suomi on ensisijainen kieli selostuskielenä ja suomenkieliset studioanalyysit päälle, kun se on äidinkieleni, mutta jos ei ole mahdollista saada suomeksi selostusta, niin mikä tahansa muu käy kunhan määrätyn urheilun näkee TV-vastaanottimesta. 




Suomea tuolta taivaalta et saa, varsinkaan jonkun Saksan tai Puolan yleisradion/kaupallisen kanavan lähetyksistä.. Englanti myös aika tiukassa. 19E ja 13E ei taida olla yhtään englanninkielistä kanavaa, 28E olis jotain mut sen saaminen näkyviin voi olla haastavaa. Tuolta sivulta tutkimalla löydät ajantasaisen tiedon. Keskity niihin fta kanaviin, kun kortteja et tosiaan saa mistään käytännössä.

Sen ymmärrän kyllä, että satelliittivastaanottimien kautta ei suomeksi löydä, enkä olisi sitä sen vuoksi hankkimassa. Viittasin suomenkieliseen selostukseen lähinnä Viasatin palveluissa, joita en siis näe. Kaiken kaikkiaan satelliittilautanen on huikea mahdollisuus katsella juuri sitä urheilulajia mistä on kiinnostunut ja tuo saitti on varmasti avuksi´minkä laitoit. 

Eli siis onko näin että sinulla ei näy mikään maksukanava tuon kortinlukijan kautta? Edes viasatin peruskanavat mitkä näkyy boxin kautta? Jos näin on niin kuulostaa siltä että kortinlukija ei jostain syystä saa salattua signaalia purettua. Melkein suosittelisin että olisit vielä yhteydessä meidän häiriöilmoituksiin vaikka chatin kautta. Sinne pääsee telia.fi omien sivujen kautta.

Juu pitää paikkansa, ei näy mitään maksukanavia kortinlukijan kautta. Viasatin peruskanavat näkyvät boksin kautta, HD digiboksin kauttakaan eivät HD maksukanavat näy, ainoastaan peruskanavat. 

No nyt on kyllä kumma vika. Jos siellä HD-digiboxilla näkyy viasatin peruskanavat niin linkityskin täytyy olla kunnossa kortin ja boxin välillä, muuten siellä ei näkyisi peruskanavatkaan. Ole yhteydessä vaikka meidän chattiin niin katsotaan tarkemmin tilannetta.

Televisioni on pelkkä HD Samsung ja kymmenen vuotta vanha, ei siis HD Ready tai Full HD.

Moro.

 

Edellytys hd kanaville on että televisio/digiboksi on Cable HD Ready. Cable HD Ready laitteet voi tarkistaa täältä. Sanoit että kortinlukija on linkitetty meille mutta miten onko tuo käytössä oleva HD-digiboksi linkitetty korttiin?

 

Jos televisio ei ole Cable HD Ready niin Ci+-lukijalla et saa mitään maksukanavia näkymään.

Minulla on olemassa yksi Full HD digiboksi, mutta televisio on vanhentunut HD. Televisio täytyisi vaihtaa uudempaan. CL+ kortinlukija on linkitetty. 

Kuten tuossa aiemmin sanoin niin tuolla kombolla CI+lukija ja ei-cable hd ready televisio ei voi saa maksukanavia toimimaan kun lukija ja televisio ei ole yhteensopivia vaikka lukija on linkitetty. Jos vaihdat television cable hd readyksi niin sillon tuolla linkitetyllä lukijalla näkyy maksukanavat.

Onko tuo HD digiboksi linkitetty meille?

 

Vastaa