Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63255
Kirjoituksia 172605

Viasatin uudistetut kanavatHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎15-02-2016
Kirjoituksia: 4
1/2

Viasatin uudistetut kanavat

Viasat uudisti kanavavalikoimansa elokuun alussa. Soneran mukaan muutos tapahtuu vasta syyskuun alussa, ja todellakin, kanavahaku ei päivitä valikoimaa. Mitä ihmettä nyt taas? Tarkoittaako tämä esim. sitä, että ette tarjoa uutta Viasat Jalkapallo HD -kanavaa ennen kuin syyskuussa??!!

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 460
2/2

Vs: Viasatin uudistetut kanavat

Uudet kanavat avataan Soneran Viasat asiakkaille Valioliigan alkuun eli 10.8. Ei siis mitään hätää sen suhteen. 1.9. alkaa virallisesti uusien Viasat pakettien myynti, mutta sitä ennen myydään normaalisti näitä vanhoja paketteja, joissa siis näkyy kaikki kanavat kuitenkin.

Tiedotteessa sanotaan seuraavaa:
"Iloksesi tuomme jo 10. elokuuta alkaen uudet urheilukanavat Viasat Sport, Viasat Kulta, Viasat Sport + MTV Total Sport, Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + Viasat Sport sekä Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + Viasat Kulta -paketteihin. Kanavat lisätään automaattisesti digiboksiin ja kaapelikorttiin, sekä myöhemmin* syyskuussa myös mobiiliviihteeseen. Jos et kuitenkaan saa kanavia näkyviin, käynnistä digiboksisi uudelleen tai kokeile päivittää kanavahaku."

0 tykkäystä