Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64907
Kirjoituksia 176515

Viasatin uudistetut kanavatHighlighted

Viasatin uudistetut kanavat

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

Viasatin uudistetut kanavat

1/2

Viasat uudisti kanavavalikoimansa elokuun alussa. Soneran mukaan muutos tapahtuu vasta syyskuun alussa, ja todellakin, kanavahaku ei päivitä valikoimaa. Mitä ihmettä nyt taas? Tarkoittaako tämä esim. sitä, että ette tarjoa uutta Viasat Jalkapallo HD -kanavaa ennen kuin syyskuussa??!!

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 1 481 kpl

2/2

Uudet kanavat avataan Soneran Viasat asiakkaille Valioliigan alkuun eli 10.8. Ei siis mitään hätää sen suhteen. 1.9. alkaa virallisesti uusien Viasat pakettien myynti, mutta sitä ennen myydään normaalisti näitä vanhoja paketteja, joissa siis näkyy kaikki kanavat kuitenkin.

Tiedotteessa sanotaan seuraavaa:
"Iloksesi tuomme jo 10. elokuuta alkaen uudet urheilukanavat Viasat Sport, Viasat Kulta, Viasat Sport + MTV Total Sport, Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + Viasat Sport sekä Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + Viasat Kulta -paketteihin. Kanavat lisätään automaattisesti digiboksiin ja kaapelikorttiin, sekä myöhemmin* syyskuussa myös mobiiliviihteeseen. Jos et kuitenkaan saa kanavia näkyviin, käynnistä digiboksisi uudelleen tai kokeile päivittää kanavahaku."

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.