Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64380
Kirjoituksia 175102

Viat ja parannusehdotuksetHighlighted

Viat ja parannusehdotukset

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

Viat ja parannusehdotukset

1/7

Listaa tähän asti havaituista digiboxin ja palvelun vioista ja muutama parannusehdotus.

 

Viat

  • Kaukosäätimen painallukset moninkertaistuvat ja esim. Tallennus saattaa kelata tunnin eteenpäin yhdellä painalluksella 

 

  • Kanavien äänenvoimakkuus eroaa toisistaan 
  • Jos tallenne on pitkään pausella, ohjelman toiston jatkuessa tulee hetken päästä virhe ja toisto pitää aloittaa uudestaan 
  • Kanavan vaihdon jälkeen kestää joskus useita sekunteja, ennen kuin ääni kuuluu 
  • Tahmailee valikoissa, tiedon syötössä ja yleisestikin. 
  • Netflix- sovellus tahmaa soitossa joskus, kun kohtaus vaihtuu.

 

     Parannusehdotukset: 

 

  • Nelosen kanavat eivät näy ilman tallennusta. 
  • Boksilla tai sovelluksella ei voi tehdä toistuvia tallennuksia 
  • Tallennusohjelmointi muutenkin alkeellinen. Esim. Ei hakuja tai kohdekansioita 
  • Areena, ruutu, katsomo olisi kiva lisä 

Plussaa

* Kuvanlaatu pääosin hyvä

* Liiga toimii

0 tykkäystä
6 vastausta
Highlighted

Telialainen
Viestejä 733 kpl

2/7

Heippa @Ripa112 Kiva kun löysit meidän Yhteisön ja tervetuloa seuraamaan kirjoituksiamme sekä kommentoimaan niitä Hymiö Onnellinen

 

Kiitän saamastamme palautteesta - olet ajantasalla vikojen listauksen suhteen. Ne kuuluvat osittain ominaisuuksiin. Osa saattaa johtua yhteydenlaadusta, miten digiboxia /palvelureititintä käytät (kaapelin kanssa vai langattomasti ja onko palvelurreitittimen asetus 2,4GHz vai 5GHz).

 

Kiva kuulla, että löysit positiivisena Liigan toimivuuden Hymiö Onnellinen 

 

Laitetaan aina kehityskohteita, asiakkailta saamiamme palautteita laitteiden /palvelujen toiminnallisuuksista eteenpäin päättävälle taholle. Ne ovat meille hyvin tärkeitä palautteita, koska ilman niitä emme voisi kehittyä. 

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

3/7

Jaa ne ovatkin ominaisuuksia, jotka on siis suunniteltu alkuperäiseen tuotteeseen. Sen, kuka suunnitteli kaukosäätimen jumittamisen, voi toivottaa alimpaan ehmettiin.

Voisi joku suunnitella sitten paremmin toimivan tilalle?

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

4/7

Hyvä, että haluatte kehittyä. Sitten olisi aika alkaa sanoista tekoihin. Onko jossain aikataulua nähtävillä korjausten ja uusien ominaisuuksien suhteen? Ns. Roadmap?  Miten muuten voin luottaa siihen, että asioille oikeasti tehdään jotain?

Highlighted

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 270 kpl

5/7

Hienoa että telian aspa on ottanut käyttöön sanan ominaisuus selvien vikojen kohdalla. Ylimielisyys senkuin lisääntyy. Ok nelosen näkymättömyys livenä on ominaisuus mutta todellisuus on että ette halua maksaa/tehdä sopimusta.

Highlighted

Poistettu käyttäjä
 
Viestejä 0 kpl

6/7

Tuo kaukosäätimen toiminta on kyllä mystistä. Ohjelmaoppaassa esim. pitkällä painalluksella alaspäin se etenee hitaasti ja jää hyppimään niitä kanavia eteenpäin vielä painalluksen jälkeen, mutta esim. tallennelistauksessa lista etenee nopeasti tasan sen verran mitä on painettukin. Kyllä tuon ohjelmaoppaan pitäisi toimia samalla tavalla kuin tallennelistauksen.

Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

7/7

Yksi vika on jo korjattu sentään. Alunperin joskus kanavan vaihdon yhteydessä teksteistä meni grafiikka hajalle. Näkyi vaan hennot rajat ja lukeminen oli erittäin haastavaa. Korjaantui kanavanvaihtelulla. Release notesit olisi kiva nähdä.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.